fbq
HaastatteluJaakko Loikkanen paljastaa, kenet hän haluaisi nähdä Maikkarilta seuraavaksi TTK:ssa: ”Erittäin hauska ja supliikki äijä”
Jaakko Loikkanen paljastaa, kenet hän haluaisi nähdä Maikkarilta seuraavaksi TTK:ssa: ”Erittäin hauska ja supliikki äijä”

Uutisankkuri Jaakko Loikkanen ei ole Maikkarin toimituksesta ainoa, joka on ollut mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Hänen lisäkseen siellä ovat kilpailleet uutisankkurit Katja Kannonlahti (1.kausi 2006, 6. sija), Pirkko Arstila (2.kausi 2007, 8. sija), Kirsi Alm-Siira (10.kausi 2017, 2. sija) ja meteorologi Pekka Pouta (11.kausi 2018, 5. sija). 

Kenet Jaakko haluaisi nähdä seuraavaksi Maikkarin toimituksesta tanssimassa tähtien kanssa?

– Urheilutoimittaja Mika Saukkonen ehdottomasti! Hän on urheilullinen ja monipuolisesti lahjakas, erittäin hauska ja supliikki äijä. Latu on aurattu tästä taas auki Pekan ja Kirsin jäljiltä. Kyllä Mikan pitäisi olla seuraava, hän kommentoi.

Lue myös: Tästä asiasta Jaakko Loikkanen on erityisen ylpeä TTK:ssa. ”Ei puristettu väkisin”

Sisäkuva
Jaakko Laikkonen haluaisi, että TTK:ssa kilpailisi myös Maikkarin urheilutoimittaja Mika Saukkonen.

Päättyneellä TTK-kaudella kolmanneksi tanssinopettajansa Ansku Bergströmin kanssa yltänyt Jaakko pitää ainakin loppuvuoden taukoa tanssista, mutta ei sulje sitä kokonaan pois elämästään.

– Lopetin viime keväänä salibandyn. Pelasin sitä 27 vuotta enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Sen tilalle pitäisi löytää jokin uusi harrastus, hän vihjailee.

Lue myös: Sonja Kailassaari avautuu rankasta jännittämisestään TTK:ssa: ”Olin riekaleina” 

24.11.2022 17:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Matti Matikainen, MTV

Seuraa meitä somessa