fbq
HaastatteluEnsitreffit alttarilla -ohjelmaan tulee hakemuksia myös sateenkaari-ihmisiltä – asiantuntija Tapani Alasen mukaan siihen liittyy yksi ongelma
Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan tulee hakemuksia myös sateenkaari-ihmisiltä – asiantuntija Tapani Alasen mukaan siihen liittyy yksi ongelma

Erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen nähdään elokuun lopussa alkavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman uutena asiantuntijana. Hän kuvailee ohjelman uusia pareja hurmaaviksi. 

– He ovat todella älykkäitä, pohdiskelevia ihmisiä ja he tietävät, mihin ovat lähteneet. Heillä on elämänkokemustakin jo takanaan, Tapani kuvailee ohjelman pressitilaisuudessa. 
Hakemuksia ohjelmaan on tullut tänä vuonna enemmän kuin edellisellä kaudella. 

Lue myös: On yksi piirre, jolla Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Tapani Alanen katsoo yhteensopivuutta: "En näe tulevaisuutta"

Tapani uskoo, että syy innostukseen johtunee edellisestä kaudesta, kun kauden aikana yhtä matkaa jatkoi peräti kolme paria.

Myös sateenkaari-ihmisiltä tulee Tapanin mukaan hakemuksia, mutta siihen liittyy yksi mutta. 

– Painotan, hakekaa enemmän! Jos hakemuksia ei ole tarpeeksi, niin voi olla, ettei niiden joukosta löydy sopivaa paria. Olkaa missä seksuaalisuuden tai sukupuolisuuden kirjossa vaan, niin hakekaa!

Lue myös: Uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tapani Alanen on ollut kumppaninsa kanssa yhdessä 25 vuotta: "Ei tarvitse olla isoa kynnystä hakea apua parisuhteeseen"

Artikkeliin liittyvät aiheet:
14.08.2022 12:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa