fbq
HaastatteluEnsitreffit-Matti löysi suhdesutinaa ohjelman kuvausten jälkeen: ”Sen verran voin sanoa…”
Ensitreffit-Matti löysi suhdesutinaa ohjelman kuvausten jälkeen: ”Sen verran voin sanoa…”

Turkulainen Matti, 26, oli mukana Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa. Asiantuntijat valitsivat Matin pariksi 29-vuotiaan Veran, mutta heidän välilleen ei kokeilusta huolimatta kipinöitä syttynyt. Kauden lopussa he päättivät jatkaa eri matkaa. 

 Vaikka kumppania ei löytynyt, Matti ei kadu ohjelmaan osallistumista. 
 
– Se oli kokonaisvaltaisesti hieno kokemus, Matti toteaa Katson haastattelussa. 

Ohjelmassa mukana olo sai Matin oivaltamaan myös itsestään asioista. 
 
– Se vahvisti käsitystä omista piirteistä ja persoonasta. Sain vahvistusta sille, minkälainen olen ihmisenä ja minkälainen olen erilaisissa tilanteissa. 

– Vaikka lempi ei leiskunutkaan välillämme, niin Vera opetti, mitä haluan parisuhteelta ja mikä on hyväksi minulle. hän jatkaa.  

Lue myös: Ensitreffit-Veran käytös sai katsojat raivostumaan – nyt Matti kertoo totuuden suhteesta 

R
Kokeilusta huolimatta suhdetta Matin ja Veran välille ei syttynyt. 


Matti ja Vera eivät ole olleet tekemisissä toistensa kanssa viime aikoina. Viimeksi he vaihtoivat kuulumisiaan reunion-jakson kuvausten jälkeen. Vera ei ollut sairastumisen vuoksi kuvauksissa mukana. 
 
– Ainakaan omalta puoleltani, ja en usko, että myöskään hänen puolelta, välillämme olisi mitään välirikkoa tai draamaa. Ollaan jatkettu elämässämme eteenpäin. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Vera laukoo päin naamaa Matille mielipiteensä tämän ulkonäöstä ja tavoista: ”Kämpässä haisee jatkuvasti hiki”

Ohjelmassa mukana olemisen myötä Matti on saanut sosiaalisessa mediassa jonkin verran treffipyyntöjä. Osa katsojista on halunnut osoittaa miehelle myös tukensa tai tutustua muuten kuin treffimielessä. 
 
Treffailurintamalla Matilla on kerrottavanaan iloisia uutisia. 
 
– Sen verran voin sanoa, että hyvin tuore juttu on vireillä. Tässä on muutaman viikon tutustuminen takana, ei sen vakavampaa. Olen muutaman viikon tapaillut erästä ihmistä. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa. 
 

07.02.2023 16:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa