fbq
HaastatteluBachelor-Sonja kertoo salaisista tapaamisistaan Timon kanssa: ”Muutaman kuukauden jälkeen alkoi ilmetä…”
Bachelor-Sonja kertoo salaisista tapaamisistaan Timon kanssa: ”Muutaman kuukauden jälkeen alkoi ilmetä…”

Kulunut viikko on ollut ohjelmassa nähdylle Sonjalle tunteiden vuoristorataa.

- Iso projekti on tullut päätökseen. Olen ollut siinä vuoden kiinni niin emotionaalisesti kuin fyysisestikin. Kun se yhtäkkiä päättyy, niin olen kyllä tunnetasolla joutunut paljon käsittelemään tilannetta. Hurjaa, Sonja summa tuntemuksiaan Katsolle.

- Jokaisella on oma kokemus siitä reissusta. Se ei aina mene yksi yhteen sen kanssa, mitä valitaan mukaan ohjelmaan. Senkin käsittely on ollut tässä jälkipuinnissa vaikeaa. Tuntuukin nyt ihanalta vain keskittyä ihaniin hetkiin ja palata niihin muistoihin, jotka on saanut kokea paikan päällä.

Lue myös: Bachelor-Sonja avoimena: Tähän hänen ja Timon suhde todellisuudessa kaatui

Jännitystä loppuun asti

Sonja sanoo olleensa viimeiseen saakka hieman epävarma, saako hän lopussa ruusun. Kaikissa ruususeremonioissa oli Sonjan mukaan jännitystä.

- Aina siinä oli pieni epäröivä tunne ilmassa, koska siellä oli paljon muitakin naisia.  Ja enhän esimerkiksi voinut tietää, mitä Timon ja Hennan yön yli -treffeillä on tapahtunut ja kuinka hienoa ja upeaa se on ollut.

Katsojat tietävät jo, että Bachelor-Timo valitsi Sonjan. Sittemmin pari on kuitenkin eronnut.

- Palasimme Suomeen lokakuussa, ja katselimme muutaman kuukauden ajan, miten suhde kehittyy, Sonja valottaa.

- Suurin pelkoni oli, että mitä jos olisimme tulleet Suomeen ja sitten mies sanoisi minulle, että show on ohi – tämä oli tässä.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, onko hänellä jo uusi nainen: "Ehkä viikon päästä..."

Bachelor

Yrittivät tosissaan

Deittailu ei jäänyt satunnaiseksi, vaan Sonja sanoo sen olleen tiivistä. Sonja kertoo, että he tapailivat jossain välissä useita kertoja viikossa.

- Ennen kuin ohjelmasta oli julkistettu vielä mitään, niin muistaakseni kävimme pari kertaa koluamassa sushibuffat ja päiväkävelyillä.

- Muutaman kuukauden jälkeen keskusteluissamme alkoi kuitenkin ilmetä, että jutussa oli ollut sellaista alustavaa ihastusta mukana, mutta emme kokeneet sen syventyvän. Olen tosi onnellinen ja kiitollinen Timolle siitä, että hänestä näki, että hänkin oli tosissaan. Yritimme kyllä, Sonja vakuuttaa.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, oliko kellään muulla naisella edes mahdollisuuksia häneen: ”Minun ja Sonjan tilanne oli selvin”

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä! 

22.05.2022 12:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa