fbq
ElokuvatRakastetusta Bambista tehdään kauhuelokuva: ”Bambi on säälimätön tappokone!”
Rakastetusta Bambista tehdään kauhuelokuva: ”Bambi on säälimätön tappokone!”

Rakastetusta Bambista tehdään kauhuelokuva, New York Post kertoi sivuillaan 27. marraskuuta.

Lue myös: Katsojat pyörtyneet ja oksennelleet leffateattereissa – kohuttu kammoelokuva Terrifier 2 ensi-illassa nyt Suomessa

Elokuva kertoo uusiksi Felix Saltenin vuonna 1928 kirjoittaman kirjan tarinan, josta Disney teki animaatioelokuvan vuonna 1942.

− Bambi on säälimätön tappokone, joka vaanii erämaassa. Valmistautukaa raivotautiseen Bambiin! elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Scott Jeffrey hehkutti Dread Central -sivustolle 21. marraskuuta.

Sisäkuva
Tältä Nalle Puh näyttää sarjamurhaajana elokuvassa Nalle Puh: Hurmetta ja hunajaa.

Bambi: The Reckoning -nimisen kauhuelokuvan tuottaa Rhys Frake-Waterfield, joka on myös ohjannut ja tuottanut slasher-kauhuelokuvan Nalle Puh: Hurmetta ja Hunajaa (Winnie The Pooh: Blood and Honey), joka tulee ensi-iltaan Yhdysvalloissa 15. helmikuuta 2023. 

Hurmeessa ja Hunajassa Risto Reippaan hylkäämät Nasu (Chris Cordell) ja Puh (Craig David Dowsett) raivostuvat ja alkavat piinata ihmisiä.

– He ovat palanneet takaisin eläimellisille juurilleen. He eivät ole enää kesyjä vaan kuin säälimättömät karhu ja sika, jotka kuljeskelevat ympäriinsä yrittäen löytää saalista, Frake-Waterfield kertoi Variety-julkaisulle 26. toukokuuta 2022.

Lue myös: Kuolemansairaat nuoret pelottelevat toisiaan tarinoilla – kauhusarja The Midnight Club alkaa

Nalle Puh -sarjamurhaajaelokuva julkaistaan muualla maailmassa suoraan dvd:llä ja videovuokrauspalveluissa. Bambi-kauhuelokuvan tuotannon on määrä alkaa tammikuun 2023 lopulla. Bambi ja Nalle Puh eivät ole olleet tammikuusta 2022 lähtien enää tekijänoikeuksien alaisia, vaan vapaasti kaikkien käytettävissä.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
28.11.2022 17:03 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Disney, Jagged Edge Productions

Seuraa meitä somessa