fbq
ElokuvatPian se on täällä! Antaako Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva vastaukset näihin kuuteen polttavaan kysymykseen?
Pian se on täällä! Antaako Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva vastaukset näihin kuuteen polttavaan kysymykseen?

Valtavan maailmanlaajuisen suosion saavuttanut pukudraama saa jatkoa vuonna 2015 päättyneen tv-sarjan ja edellisen elokuvan Downton Abbey (2019) jälkeen uuden, Crawleyn aatelisperheen tarinaa jatkavan Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuvan myötä, jonka julkaisua jouduttiin lykkäämään pandemian vuoksi.

Leskikreivitär Violet Crawley paljastaa perineensä kaikkien yllätykseksi loisteliaan kartanon Etelä-Ranskassa, ja perhe suuntaa nyt ensimmäistä kertaa saagan historiassa ulkomaille. On kuitenkin muutamia tärkeitä kysymyksiä, joihin katsojat toivovat nyt kuumeisesti vastauksia jatkotarinasta.

1. Kuoleeko Violet Crawley? 
Leskikreivittären mukana olo uudessa leffassa yllätti monet, sillä edellisen elokuvan lopussa hän kertoi, ettei hänellä ehkä ole enää kauaa elinaikaa jäljellä. Violetia näyttelevä dame Maggie Smith on myös jo 87-vuotias, eikä itsekään uskonut enää lähtevänsä mukaan elokuvaan. Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, ettei Violetia näy trailerilla Ranskassa kuvatuissa kohtauksissa, mikä on herättänyt spekulaatioita siitä, menehtyykö hahmo ennen kuin perhe siirtyy Ranskaan.

Lue myös: Legendaarinen Maggie Smith, 87, palaa Downton Abbey -elokuvaan – tunnustaa, ettei edes pidä roolista

downton abbey

2. Mitä tapahtui Henry Talbotille?
Lady Maryn aviomiestä, Matthew Gooden näyttelemää Henry Talbotia ei ilmeisesti nähdä uudessa elokuvassa. Trailerin perusteella voisi ehkä ajatella, että pariskunta on saattanut lähteä eri teille. Faneja kiinnostaakin nyt kovasti tietää, mitä heidän avioliitolleen on tapahtunut. Onko Lady Marylla jopa uutta romantiikkaa ilmassa?  

3. Ovatko Daisy ja Andy menneet naimisiin?
Jo sarjan viimeisellä kaudella kihlautuneet kokki Daisy Mason ja lakeija Andy Parker eivät vielä ensimmäisessä elokuvassa olleet avioituneet. Tarkkaavaiset fanit ovat kuitenkin huomanneet, että casting-listauksessa Sophie McSheran esittämä hahmo on merkitty nimellä Daisy Parker.

downton abbey

4. Löytääkö Thomas Barrow onnen?
Ensimmäisessä elokuvassa Thomas Barrow’n nähtiin veljeilevän kuninkaan miespalvelijan kanssa ja tutustuvan seksuaalivähemmistöjen salaiseen alakulttuuriin, mutta lopputulos oli hänen kannaltaan onneton. Monet katsojat toivovatkin, että suosikkihahmolle olisi rakkautta tarjolla jatkotarinassa.

5. Palaako Lady Rose? 
Sarjassa nähty, Lily Jamesin tulkitsema Lady Rose oli yksi tärkeimmistä hahmoista, joka puuttui edellisestä elokuvasta. Hänen paluutaan onkin toivottu kovasti, vaikka Lily Jamesin ura onkin lähtenyt Downton Abbey -sarjan jälkeen nousukiitoon ja hänellä on varmasti kiirettä muiden projektien parissa. Hänet nähtiin tänä vuonna muun muassa Pam & Tommy -sarjan pääosassa Pamela Andersonina.

downton abbey

6. Onko tämä Downton Abbeyn loppu?
Tämä kysymys on monen huulilla. Downton Abbeyn luoja Julian Fellowes ei ole ainakaan toistaiseksi luvannut enempää jatkoa. Katsojat seuraavatkin nyt silmä kovana, miten uuden elokuvan hahmojen tarinat tuodaan päätökseen. Jätetäänkö tarinalle vielä selkeästi mahdollisuus jatkua? 

Lue myös: Downton Abbeyn näyttelijät muistelevat sarjaa Katson haastattelussa

Downton Abbey: Uusi aikakausi elokuvateattereissa 4.5.

Lähde: Hello Magazine

03.05.2022 16:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: 2021 FOCUS FEATURES LLC.

Seuraa meitä somessa