fbq
ElokuvatMinka Kuustosen lapsi näki äitinsä elokuvassa ja huolestui 
Minka Kuustosen lapsi näki äitinsä elokuvassa ja huolestui 

Minka Kuustonen nähdään Rauha Räppääjän roolissa toista kertaa uudessa Risto Räppääjä -elokuvassa Risto Räppääjä ja villi kone, joka saa ensi-iltansa vuonna 2023. 

– Rauha Räppääjä on sellainen tohelo. Hän tahtoo kauhean hyvää, mutta väärinkäsitysten ja hyväuskoisuuden takia hän aina ajaa itsensä ja muut sellaisiin tilanteisiin, mihin ei olisi kannattanut. On ihanaa, että hän on sellainen, että aina tapahtuu kaikkea pöhköä. Sitä on ihana näytellä. Herkullinen rooli, Kuustonen kiittelee.

Lue myös: Otso, 12, on uusi Risto Räppääjä – kavereiden mielipiteet jännittävät

Kuustosen ja hänen näyttelijäpuolisonsa Aku Sipolan lapsi on nyt nelivuotias ja on jo katsonut äidin roolisuorituksia. Myös Sipola on mukana Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvassa. 

– Poikamme alkaa olla siinä iässä, että hän katsoo pidempiäkin leffoja. Katsottiin juuri Risto Räppääjä ja väärä Vincent, jossa olin viimeksi mukana. Hän tykkäsi. Oli kuulemma paras elokuva, jonka hän on nähnyt ja voitti jopa Totoron. Hän oli tosi huolissaan, että pääsikö äiti vankilasta pois, Kuustonen sanoo ja nauraa. 

Lue myös: Tiina Nopola tekee Risto Räppääjä -elokuvaa ilman edesmennyttä siskoaan Sinikkaa: ”Tiedän, että hän toivoi minun jatkavan”

14.08.2022 14:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Kristian Wallin

Seuraa meitä somessa