fbq
ElokuvatKotimainen Koputus-leffa kiinnostaa maailmalla – myyty yli 70 maahan
Kotimainen Koputus-leffa kiinnostaa maailmalla – myyty yli 70 maahan

Dekkarikirjailija Max Seeckin ja Joonas Pajusen ohjaama suomalainen kauhuelokuva Koputus (The Knocking) valloittaa maailmaa. Variety-lehti kertoo jutussaan, että The Knocking-leffa on myyty yli 70 maahan ja lisää diilejä on vireillä.

Lue myös: Karaokeparatiisi -elokuvan tähti Elina Siltanen menetti elämänilonsa sairauden myötä: "Dokumenttiin osallistuminen lisäsi haluani elää"

P
Pekka Strang nähdään Koputus-elokuvan roolissa. 

Solar Filmsin tuottama elokuva Koputus on tarina kolmesta aikuisesta sisaruksesta, jotka palaavat kotikonnuilleen, missä heidän vanhempansa murhattiin. Sisarusten aikeena on myydä metsän siimeksessä sijaitseva lapsuuskotinsa. Psykologisen kauhutrillerin pääosissa nähdään Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto.

– Saimme idean elokuvaan, kun olimme kävelyllä metsässä ja kuuntelimme sen ääniä, Max Seeck kertoo lehden haastattelussa.

 – Meitä inspiroivat myös vanhat suomalaiset tarinat ja myytit. Niin monet niistä kertovat hengistä, jotka piilottelevat metsässä, Joonas Pajunen lisää.
 

Elokuvan tuottanut Solar Films on uutisoinut, että Koputus on juuri valittu kauhu- ja fantasiaelokuvista tutun Sitges-elokuvafestivaalin kilpasarjaan.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.09.2022 18:15 | Teksti: Elina Korvola | Kuvat: Solar Films

Seuraa meitä somessa