fbq
ArtikkelitBrittimies seurustelee lapselta näyttävän naisen kanssa – sai suhteella tv-kansan raivon partaalle: ”Sairaita”
Brittimies seurustelee lapselta näyttävän naisen kanssa – sai suhteella tv-kansan raivon partaalle: ”Sairaita”

23-vuotias Shauna Rae elää muista poikkeavaa elämää, sillä hän elää lapsen ruumiissa. Shauna kuulostaa ja näyttää pikkulapselta. 

Shaunalla todettiin lapsena aivosyöpä, joka pysäytti hänen fyysisen kasvunsa liian varhain. Asia huomattiin Shaunan ollessa 16-vuotias, vaikka hänen huomattiin olevan lapsena pienikokoisempi kuin muut ikätoverinsa. 

Shauna painaa ainoastaan 22 kiloa, ja hän on 116 senttimetriä pitkä. Hän on samankokoinen kuin keskimäärin kahdeksanvuotias lapsi. 

Shaunan arkea voi seurata TLC-kanavalla ja discovery+-palvelussa nähtävässä I Am Shauna Rae -realitysarjassa. 

Shauna alkoi seurustella vastikään 26-vuotiaan matkabloggari Dan Swygartin kanssa. Pariskunta tutustui, kun Dan oli nähnyt Shaunan tähdittämän ohjelman ensimmäisen kauden.

Hän oli ihastunut Shaunan vahvuuteen ja päättänyt lähettää tälle kukkia ja kortin, jossa toivotti hänelle onnea elämään, jonka hän ansaitsee. Pian tämän jälkeen kaksikko tapasi, ja he kävivät useilla treffeillä. Dan esiintyy Shaunan tähdittämän ohjelman tuoreella, toisella kaudella. 

Lue myös: Dokumentti ei sovi herkille: Lene Marie lopetti syömisen 10-vuotiaana, koska halusi pysyä lapsena – 33-vuotiaana kuollut valokuvaaja ei tullut koskaan murrosikään

R
Shaunalla on haasteita arjessa pienikokoisuutensa vuoksi. 

Täystyrmäys suhteelle 

Pariskunnan seurustelu on saanut ohjelman fanien selkäpiit karmimaan, ja he epäilevätkin miehen tarkoitusperiä. Dan teki taannoin Instagramiin videon, jossa hän puolustelee suhdetta.

Dan totesi, että seurustelee Shaunan kanssa tämän persoonallisuutensa, eikä lapsenomaisen ulkonäön vuoksi. 

– Kun sanot, ettei hänellä voi olla todellista yhteyttä toisen kanssa, teet hänestä ei ihmisen. Hän on ihminen, joka ansaitsee suhteet ja yhteyden kenen kanssa tahtoo, Dan puolusti. 

Osa katsojista riensi kritisoimaan Dania sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun toisen kauden ensimmäinen jakso esiteltiin. 

– Kyllä, hän on 23-vuotias, mutta hän näyttää ja puhuu kuin kahdeksanvuotias. Hei ei toimi myöskään kuten kypsä nainen. Hän on lapsellinen, somessa kirjoitettiin.

– Jos joku mies tai nainen voi nähdä hänet seksuaalisena naisena, he joko valehtelevat tai ovat sairaita. 

Shaunin vanhemmat ovat esittäneet ohjelmassa huolensa siitä, että Shaunin lapsenomainen ulkonäkö voi houkutella pedofiileja. Danille Shaunan isä on antanut hyväksynnän. 

– Mielestäni Dan olisi todella hyvä kumppani Shaunalle, koska hän on erittäin älykäs ja seikkailunhaluinen, mitä Shauna ei ole. Luulen, että Dan voisi vetää hänet pois mukavuusalueeltaan, isä totesi ohjelmassa. 

Tapaillut idiootteja ja friikkejä 

Shauna kertoi Katsolle viime vuonna deittailuhistoriastaan. 

Shauna totesi, että uusien ihmisten tapaaminen deittailumielessä on vaikeaa, koska Shaunaa ei lähestytä koskaan iskemismielessä. Silti hän on tapaillut vastakkaisen sukupuolen edustajia muutamia kertoja. 

– Olen tapaillut idiootteja, k***päitä ja friikkejä. Edellinen poikaystäväni ei esimerkiksi halunnut mennä kanssani ravintolaan syömään tai edes puistoon kävelemään, Shauna muistelee laatiessaan sarjan avausjaksossa itselleen nettideittiprofiilia.

Lue lisää: Shauna Rae elää lapsen ruumiissa – avautuu omassa tv-sarjassa rakkauselämästään

I Am Shauna Raen molemmat kaudet katsottavissa discovery+-palvelussa. Toisen kauden tuorein jakso perjantaisin discovery+-palvelussa ja kello 22 TLC-kanavalla. 

Lähde: Mirror

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.01.2023 12:21 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery, Instagram

Seuraa meitä somessa