fbqMuistatko? Prinsessa Dianan paljastava pikkumusta varasti erokohussa huomion: seksikkäästä kostopuvusta tuli hitti – kuva! | Seiska
Katso kuvat!
Diana oli aikansa muoti-ikoni.

Muistatko? Prinsessa Dianan paljastava pikkumusta varasti erokohussa huomion: seksikkäästä kostopuvusta tuli hitti – kuva!

Hllwd | 30.08.2017 09:41

20 vuotta sitten kuollut prinsessa Diana oli myös muoti-ikoni, jonka pukeutumista seurattiin ja matkittiin kaikkialla.

Dianan konservatiiviset vaatekokonaisuudet vaihtuivat pian häiden jälkeen huippusuunnittelijoiden luomuksiksi, joita kopioitiin kilpaa seurapiireissä.
Minne Diana ikinä menikin, hän päätyi kuvauskohteeksi.

Koska Dianan suu oli suljettu, hän oppi pian tuomaan tunteitaan julki asuvalinnoillaan. Se taas sai aviomiehen, prinssi Charlesin näkemään punaista, sillä kukaan ei kiinnittänyt tulevaan kuninkaaseen juurikaan huomiota.

Diana varasti show’n aina ja kaikkialla. Näin hän teki myös sinä iltana, kun Charles tunnusti tv-haastattelussa suhteensa Camillaan.

Diana ilmaisi mielipiteensä vaatetuksellaan.

Diana veti ylleen rohkean ja paljastavan pikkumustan ja riensi nauttimaan sinkkuudestaan. Sittemmin asu sai lempinimen ”kostopuku”, jota ideaa tuhannet naiset ovat sittemmin hyödyntäneet.

Travolta-mekko myytiin 264 000 eurolla

Dianan entisessä kodissa, Lontoon Kensingtonin palatsissa avattiin viime talvena museo, jossa voi käydä ihailemassa hänen ikimuistoisia asujaan kuluvan vuoden loppuun saakka.

Kaikkia upeuksia ei valitettavasti ole nähtävillä, sillä poikansa Williamin toivomuksesta Diana itse huutokauppasi pukujaan vuonna 1997. Pelkästään asusta, johon hän oli sonnustautunut tanssiessaan Valkoisessa talossa näyttelijä John Travoltan kanssa, maksettiin 264 000 euroa.

Dianan ja John Travoltan tanssi Valkoisessa talossa ei unohdu.

Puvun anonyymiksi jäänyt ostaja kuitenkin lainasi sen Diana-museon käyttöön.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!