fbq
Hllwd
20.08.2017 10:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: MV-photos
Heidi Klum ja Vito Schnabel ovat yhä yhdessä.
Mitä ihmetta - miehet pettävät Heidi Klumia!
Hllwd
20.08.2017 10:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: MV-photos

Ex-huippumalli Heidi Klumin, 44, nuori poikaystävä Vito Schnabel, 31, kuvattiin kesäkuussa Lontoossa suutelemassa vierasta naista. Heidi oli samaan aikaan kuvaamassa Saksan Huippumalli haussa -sarjaa.

Vito suuteli vierasta naista.

– Hän oli perhetuttumme ja kyseessä oli vain hyvänyön suukko, Vito puolusteli, vaikka intohimoinen suudelma kesti lähes minuutin.

Turha odottaa kirkkoa

Viime viikolla Heidi ja Vito nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä pusukuvien jälkeen. Upea Heidi nautti olostaan onnellisena kelluessaan Rivieran aalloilla.

Vito oli ripotellut ruusuja ympäri jahtia.

Parin vuokraama jahti oli koristeltu ympäriinsä tulipunaisilla ruusuilla, mikä lienee taidekauppiaana työskentelevän Viton keino lepytellä rakastaan. Tosin Heidillä on oma nimikkoruusunsa, joten Vito olisi voinut keksiä jotakin omaperäisempää.

Heidi ja Vito ovat olleet yhdessä kolmisen vuotta.

– Olen todella rakastunut, mutta en mene koskaan enää naimisiin, kahdesti eronnut Heidi on kommentoinut.

Ex-rakaskin kärähti

Suutelukuvat olivat varmasti Heidille kipeä paikka, sillä ne toivat mieleen hänen suhteensa formulapäällikkö Flavio Briatoren, 67, kanssa vuonna 2003. Samana päivänä, kun Heidi kertoi lehdistölle odottavansa esikoislastaan, ikuistettiin Flavio suutelemassa toista naista.

Erohan siitä tuli, mutta jo raskausaikana kuvioihin astui muusikko Seal, jonka kanssa Heidi sai kolme lasta. Liitto kesti vuoteen 2012.

Olen nudisti

Vuosi sitten Heidi kohahdutti kertomalla olevansa nudisti. Hän harmitteli, ettei voi viettää lomiaan alastomana paparazzien takia.

Heidi Klum kertoo olevansa nudisti.

– Vietin lapsuuteni kesät vanhempieni kanssa nudistirannoilla. Olen todella vapaamielinen. Seksissä ja alastomuudessa ei ole minulle mitään ihmeellistä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »