fbq
Hllwd
16.08.2017 09:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Elvis Presley vuonna 1968.
Elviksen kuolemasta tänään 40 vuotta - tytär tienaa yhä 5 miljoonaa vuodessa!
Hllwd
16.08.2017 09:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Elvis Presley hurmasi miljoonat naiset ympäri maailmaa 1950-1970 -luvuilla. Hänellä itsellään oli elämässään vain kaksi naista, joita hän rakasti yli kaiken. Ensimmäinen oli äiti Gladys, joka menehtyi vain 46-vuotiaana.

Elviksen toinen rakkaus oli Priscilla, joka oli vain 14-vuotias, kun he tapasivat vuonna 1959 Saksassa, missä laulaja palveli kaksi vuotta armeijassa.

Avioliittoon he menivät vasta, kun morsian oli täysi-ikäinen vuonna 1967. Vaikka pari rakasti toisiaan, ei nuori morsian halunnut elää eristyksessä.

Priscilla ymmärsi vasta myöhemmin, että aviomiehen outo käytös johtui amfetamiinista, jota tämä oli alkanut käyttää armeijassa. Presleyt erosivat vuonna 1973. Elvis ei koskaan toipunut eron tuomasta masennuksesta.

Tytär kasvoi eristyksissä

Elviksen ainut lapsi Lisa Marie syntyi vuonna 1968. Tyttären elämä ei mammonasta huolimatta ole ollut kovin onnellinen.

Elviksen ja Priscillan ainut yhteinen lapsi syntyi 1968.

Hän jäi puoliorvoksi vain 9-vuotiaana, kun Elvis menehtyi sydämen rytmihäiriöön 16. elokuuta 1977. Lisäksi Lisa Marie oli upporikas perijä, joka oli pakko eristää muusta maailmasta Elvis-hysterian vuoksi. Kidnappausvaarakin oli läsnä joka päivä.

Elviksen on laskettu tienanneen elinaikanaan 3,8 miljardia euroa. Lisa-Marie ei saanut koko perintöä itselleen erikoisten levytys- ja managerisopimusten takia.

Lisa Marie täyttää ensi vuonna 50 vuotta.

Suurimman osan Lisa Marien liki viiden miljoonan euron vuosituloista tuovat Gracelandiin saapuvat 600 000 turistia.

"Rakastin Michaelia"

Ensi vuonna 50 vuotta täyttävällä Lisa Mariella on takanaan jo neljä avioliittoa. Ensimmäinen liitto laulaja Danny Keoughin kanssa kesti kuusi vuotta ja siitä syntyi Riley-tytär, joka on nyt 28-vuotiaana menestyvä laulaja.

Maailmalla heräsi suuri kohu vuonna 1994, kun Lisa Marie ja Michael Jackson ilmoittivat menevänsä naimisiin.

– Avioliittomme ei ollut huijausta, vaikka lehdistö niin väitti. Se oli epätavallinen suhde. Kaksi epätavallista ihmistä, jotka eivät olleet eläneet normaalia elämää eivätkä tienneet mitä se on, löysivät yhteyden. Olen kuitenkin sitä mieltä, että hän rakasti minua niin paljon kuin pystyi, ja minä rakastin häntä hyvin paljon, Lisa Marie kertoi Michaelin kuoltua vuonna 2009.

Viimeisin ero vuosi sitten

Heidän eronsa tuli voimaan vuonna 2000. Pian kuvioihin astui intohimoinen Elvis-fani, näyttelijä Nicholas Cage, jonka kanssa Lisa Marie oli naimisissa kaksi vuotta.

Viimeisin, vuonna 2006 solmittu liitto muusikko Michael Lockwoodin kanssa päättyi viime vuonna, mutta oikeusprosessi jatkuu yhä. Ex-mies näet on sitä mieltä, että hänellä olisi oikeus Elviksen jättämään perintöön, ja hän vaatii 33 000 euron elatusmaksuja kuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »