Katso kuva!

Charlie Sheenin selibaatti ohi - löysi 25 vuotta nuoremman rakkaan!

Hllwd | 31.07.2017 10:45

Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu näyttelijä, viiden lapsen isä Charlie Sheen, 51, tuli kaapista ulos vuonna 2015 kertomalla Good Morning America -show’ssa, kun kertoi kantaneensa hi-virusta jo neljän vuoden ajan.

– Edesvastuuton elämäntapani johti tähän sairauteen, seksi- ja päihderiippuvuuksista kärsivä näyttelijä myönsi suositussa tv-show’ssa.

Työt kuitenkin loppuivat tunnustuksen jälkeen kuin seinään, mutta samalla päättyi myös sekoilu päihteiden ja seksibileiden parissa.

Naisista ei tunkua

Viime keväänä Charlie kertoi australialaisen radiokanavan haastattelussa, ettei hänellä ole ollut seurustelusuhdetta paljastuksen jälkeen.

- Eikä minulla ole minkäänlaista seksielämääkään johtuen hi-viruksesta. Kaverini huutelevat perääni, että miten naisrintamalla menee. Tyydyn vastaamaan, ettei tällä poimintalinjalla ole kauheasti tunkua.

Alkukesästä Charlien elämään kuitenkin asteli mallina työskentelevä Julia Stambler, 26, joka itse on hiv-negatiivinen.

Charlie Sheen löysi uuden kulla Julia Stamblerista.

Julia on nyt julistanut, ettei pelkää saavansa rakkaaltaan tartuntaa, vaikka hänen ystävänsä ovat suhteesta kauhuissaan.

- He ovat tietämättömiä! Me harrastamme suojattua seksiä ja käytämme aina kondomia. Lisäksi Charliella on anti-viruslääkitys, Julia kertoo.

- Hiv-tasoni on lääkityksen ansiosta lähes olematon, Charlie iloitsee.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!