Olen huomannut että tässä maassa on toisinaan haastava tehdä elantoa, ilman että siitä joku kimpaantuu tai joudut silmätikuksi kun koitat vain “selviytyä”. Mulla on toisinaan haastavaa sopeutua pelisääntöihin ja pyydän siitä anteeksi. Sitä on välillä semmoinen pojan viikari kun innostuu asioista liikaa.

Kerran menin arpomaan veikkauksen tuotteita ja siitähän se soppa syntyi. Sitä ei saanut tehdä ja mie ihmettelin että mikä siinä nyt niin laitonta on mutta laitonta se vain oli. Anteeksi siitäkin.

Olen myös jakanut somen kautta riihikuivaa rahaa kymmeniä tuhansia. Kaksi isointa pottia on kaksi kertaa kymmenen tuhatta euroa. Siitä piti maksaa lahjaverot. Se oli minusta hiukan omituista koska verottaja haukkasi molemmista kolmisen tuhatta euroa kansakunnan pyörittämiseen. No, lait on kaikille samat. En mie siitä valita. En vain aina ymmärrä sitä.

Selviytyjä voitto meni myös jakoon, josta kiltisti maksoin verot ja se meni kuitenkin hyvään tarkoitukseen ja mulla on siitä hyvä fiilis. Ilman että tässä nyt nostan häntääni liikaa niin olen myös jakanut ilmaisia ulkomaanmatkoja ja Ylläksen matkoja. Kerran vuokrasin bussin joka ajoi ensin täältä Helsinkiin ja takaisin. Siihen kyytiin arvottiin porukkaa jotka viettivät hienon viikonlopun Ylläksellä. Sekin meni omasta pussista.

Nämä nyt on ollu tämmöisiä tempauksia millä olen yrittänyt saada tätä vaatimatonta putiikkiani tunnetuksi. Olen saanut lisänimiä “huomio huora” ja monenmoisia haukkuja kun näin olen tehnyt. Se tuntuu kieltämättä toisinaan hiukan pahalta.

Vaikka kuinka tämmöistä tulee niin perimmäiset tavoitteeni ovat mainostaa firmaani, pistää hyvää kiertämään ja saada velkani maksettua. Siinä samalla seuraajani somessa ovat saaneet näitä pikku voittoja. Pyrin kaikesta huolimatta hoitamaan kaikki lakien mukaan.

Mutta eipä siinä! Tässä olisi nyt yksi kilpailu mikä on yhteistyössä tehty AdService Finlandin kanssa ja kun käyt osallistumassa niin voit voittaa puhelimen tai padin! Linkki alla! =) Hyvää mieltä kaikille <3

Arvontaan pääset klikkaamalla tätä!

Onnea skabaan!

terveisin

Sampo

Kommentit

 • mika r 21.5.2018 19:32

  en kommentoi.

 • Heli Kara 21.5.2018 21:17

  Jos voitan, niin annan tämän opiskelijatyttöselle, jolla huono kännykkä.
  Hyvä Sampo ⚘ Anna palaa, äläkä noteraa joidenkin negatiivisiä palautteita.

 • Ritva Paussu 21.5.2018 21:25

  Valvotko lahjoituksesi perille menon myös

 • Vuokko 21.5.2018 21:30

  🙂

 • Manu Gråsten 21.5.2018 21:41

  Tarvii uuden luurin, vanha Samsung on tullut tiensä päähän🤔

 • Hilkka kivilehto 21.5.2018 23:14

  Hyvä juttu

 • Irene Hämäläinen 21.5.2018 23:15

  huhahhei ja rommia pullo

 • Saku Jauhiainen 21.5.2018 23:30

  Uusi puhelin tulisi todellakin tarpeeseen. Vanha huawei rupeaa jo olemaan tiensä päässä.

 • jarmo ahlgren 21.5.2018 23:48

  Elämä on

 • Solja 22.5.2018 05:19

  Hyvä puhelin

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!