Tietoja Bloggaajasta

Tietoja Bloggaajasta

Olen puhdasjalkainen lappalainen, nimeltäni Sampo Kaulanen ja roolihahmoltani K-kauppias. Olen aina pitänyt itseäni keskivertoa tyhmempänä tyyppinä. Tämän uskomuksen takia koulumenestykseni ei ollut hääppöinen. Hädin tuskin pääsin peruskoulusta pois. Lukion jätin kesken. Nuoruuteni on muutenkin ollut hyvin vauhdikas. Murrosikäni helpotti vasta noin 30 ikävuoden kieppeillä ja löysin jonkinlaisen suunnan elämälleni. Ura Jouni-pappani vuonna 1950 perustamassa kaupassa ei ole koskaan ollut minun suurin haaveeni, mutta halusin päästä elämässäni eteenpäin. Nyt pyöritän yhdessä vaimoni Mintun kanssa Suomen kuuluisinta kauppaa, olen tuore Venla-voittaja ja Selviytyjät-kisaaja.

Luonteeltani olen äärimmäisen herkkä ja ujo. Pelkään esiintymistä enkä nauti huomiosta. Mieleltäni olen seikkailija, haaveilija ja pohtija. Rakastan ruokaa ja matkustamista.

Blogissani aion avata ajatuksiani maailmankuvastani ja siitä, miksen ota kaikkea niin vakavasti. Elämä on tehty nautittavaksi ja koettavaksi. En halua vanhempana miettiä, että jäikö jotain kokematta.

Kaupalliset yhteistyöt: fi-mediaratkaisut@aller.com