Tänään testissä Oreo-töhmämuna resepti jonka kaivoin K-ruoka sivustolta. Meidän perheen naiset ovat melkoisia namu hampaita ja heille maistuu makea, joten luonteva valinta oli etsiä mahdollisimman äklömakea jälkiruoka.

Mulla laiskotti tänään niin paljon, että halusin löytää mahollisimman simppelin reseptin. Tuo vaikutti helpolta ja kohtuullisen edulliselta. Suosin edullisia ruoka-aineita silloin kun en jaksa fiksailla liikaa. Silloin ei kirvellä epäonnistuminen niin paljoa!

Mutta Suoritetaan! Tarvitset seuraavat aineet töhnämuniin!

  • 100g Pirkka valkoista leivontasuklaata
  • 1 prk (2dl) Pirkka laktoositonta vispikermaa
  • 100g Oreo keksejä
  • 8 kpl Kinder munia

Ensiksi sulata suklaa. Älä sulata sitä hellalla niinkuin minä tein. Palaa hetkessä pohjaan. Vesihaude toimii paremmin.

Tämän jälkeen vatkaa kerma vaahdoksi, rouhi keksit rouheeksi ja yhdistä aineet! Ohjeessa luki et kannattaa antaa suklaan jäätyä ja lisäät sen jälkeen kermavaahdon kolmessa erässä suklaaseen. Ite aattelin tehdä toisinpäin ja v****sihan se meni. Kermavaahto muuttu aivan sellaiseksi löysäksi.

No, en antanu tuon pilata tunnelmaa vaan lähdin leikkaamaan Kindereistä hatun irti! Veitsi pitää olla todella lämmin kun leikkaa hattua irti. Mie jouduin lämmitteleen vähän väliä sitä veden alla. Mut sain kuin sainkin homman toimiin!

Kun hatut on leikattu ja yllätykset poistettu niin on täytön vuoro!

Täytin kupit tuotoksella ja raapasin päälle sitä oreo-keksirouhetta. Lopputulos vaikutti niin valuvaiselta etten kehannu sitä kyllä heti tarjoilla. Vein vähin äänin koko satsin pakkaseen puoleksi tunniksi kiinteytymään.

Puolen tunnin jälkeen tarjoilin munat vaimolle ja lapsille! 

Tuomio oli melkoisen yksimielinen. Naiset tykkäsivät! Koostumus oli todella hyvä! Kiinteä, ja rapsakka. Jos ei tykkää makeasta niin tämä jälkkäri ei ole sinua varten! Mie söin yhden ja olin aivan sokerihumalassa!

Pisteet 3/5 Sampo (liian makea)

Pisteet 5/5 Michele

Pisteet 5/5 Baba

Pisteet 4/5 Jenriina

 

Linkki alkuperäiseen reseptiin

Linkki sahramirisotto ohjeeseen

Heitähän kommentteja ja ehdotuksia, mitä kannattaisi testailla!

 

Sampo

Kommentit

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!