Tarinamme taitaa olla olla tuttu suurimmalle osalle jotka ovat meitä seuranneet. Taival on ollut erittäin kivikkoinen ja raskas! Tämän polun selviytymiseen on vaadittu paljon! Onneksi tukea on saatu niin kotoa kuin työporukaltakin! Kiitos! Täytyy toisaalta todeta että olen kiitollinen talousahdingostani. Ilman noita vaikeita aikoja en välttämättä olisi laittanut tavoitteekseni tehdä Jounin Kaupasta lapin tunnetuimpaa kyläkauppaa!

No mutta asiaan! Kun tavoite lyötiin paperiin ja kirjoihin niin sen jälkeen kaikkia toimintaani on ohjannut ajatus, ”viekö tämä firmaani tavoitetta kohti”?

Ensin tehtiin paljon erilaisia tapahtumia. Ne olivat koko kansan hupia ja niistä kirjoiteltiin paikallislehdissä. Toimivat todella hyvin! Tietenkin kun nälkä kasvaa syödessä halusin skaalata näkyvyyden valtakunnan luokkaan!

Se oli eräs tammikuinen talvi-ilta kun näin sattumoisin Hjalliksen Diili-hakemuksen netissä! Päätin hakea sinne ja loppu on historiaa! Diili kokemus oli minun askellauta tv-maailman pyörteisiin. Sen jälkeen olen saanut olla mukana pienemmissä tv-ohjelmissa, sarjoissa ja nyt viimevuosina ollaan tehty jopa oma sarja! Kaiken kruunasi tämän vuoden Selviytyjät seikkailu!

Telkkarin tekemisen ohella tuli myös sosiaalinen media! Aloitettiin nollasta ja meiän poikkeuksellista sosiaalisenmedian tekemistä seuraa sadat tuhannet ihmiset netissä. Tämäkin tapahtui minun mielestä hiukan vahingossa.

Kaiken tuon tv- ja some kikkailun ohella olen kiertänyt Suomenmaata erinlaisissa tapahtumissa! Olen pitänyt kymmeniä ja kymmeniä puhetilaisuuksia koskien yrittäjätarinaani. Olen saanut esiintyä Mintun kanssa Simerockin päälavalla ja ollut matkaoppaana Amerikassa Guns&Rosesin keikalla.

Tämmöinen tyyli tietenkin herättää myös ihmetystä! Miksi kauppias ei tee pelkästään kaupan hommia?! Se on yleinen kysymys mihin törmään. Vastaan näin. Mulla oli unelma lapsena ja se oli näyttelijän duuni. Nykyään saan toteuttaa myös sitä haavetta ja toteutumatonta unelmaa. Olen älyttömän kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä mitä nyt teen. Se on vaihtelevaa ja hyvin antoisaa! Upea vanhana muistella että mitä kaikkea sitä on matkan varrella saanut tehdäkin!

Toivon että seikkailu ei ainakaan ihan pian ole loppumaisillaan vaan että meitä odottaa vielä suuret seikkailut!

Viime viikolla sovittiin yksi mahtava juttu! En ole sitä hommaa aiemmin tehnytkään! Nimittäin risteilyisännän hommaa! Eikä suinkaan missään itämerellä vaan Karibialla! Aivan älyttömän hieno kokemus varmana tulossa! Mie haluisin tämänkin kokemuksen jakaa mahdollisimman monen kanssa! Jos sulla on ”rääpyä” lähteä völjyyn niin lähe ihmeessä! Sillä minusta unelmat ja reissut ovat elämistä varten ja kerranhan täällä vain jäpitetään ja mitään ei mukanamme viedä kun täältä poistutaan!

Sitä paitsi henkinen pääoma on kaikkein arvokkainta! Ainakin mulle!

 

Tästä linkistä pääset tsekkaamaan risteilyohjelmaa

Risteilyterveisin

Sampo

 

 

 

 

Kommentit

  • Marko Uskelin 25.3.2018 10:06

    Varmasti sijaintikin on syynä sometuksiin ja isoon markkinointiin. En aikaisemmin edes tiennyt Jounun kaupasta. Diiliä en katso 🙂👍

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!