En ole oikeastaan vieläkään tajunnut että miten nakkikauppias voi viedä Suomen Selviytyjät?! Miten tämä kaikki tapahtui ja mistä kaikki johtui? Näitä kysymyksiä olen vajaan vuoden tässä päässäni pohtinut.

Lähtö Selviytyjiin oli melkoisen nopea. Sain aikaa valmistautua vain kolme päivää, koska lähdin varasijalta. Tämän takia taitoin matkaa yksin lähes kolmanneksen. Muut olivat perillä ennen minua paljon aikaisemmin ja tästä syystä ajattelin että minun aloitus pelin kannalta on haastava kun muut ovat tutustuneet toisiinsa. Tämän lisäksi olin todella heikossa kunnossa. Ylipaino, kaksi kuukautta aiemmin murtunut sormi ja lyhyt valmistautuminen ei voisi olla vaikuttamatta suoritukseen. Näin ajattelin.

Voin purkaa tätä seikkailua tarkemmin osiin hiukan myöhemmin, koska jos nyt kirjottaisin koko reissun auki niin tästä blogi-tekstistä tulisi kirjan mittainen. Vaimoni oli seurannut Selviytyjiä aiemmin minua enemmän. Hän neuvoi minua että ”koita pysyä tutkan alapuolella ja soita Patrick Degermanille”. Helkatin hyvät neuvot! Näistä myös myöhemmin.

Selviytyjät on peli jota mielestäni ei voi täysin kontrolloida. Vaikka pelaisit tehtävät niin hyvin kuin pystyt, vaikka liittoutuisit kuinka luotettavien ihmisten kanssa niin mikään ei ole loppujen lopuksi täysin hallittavissa. Se oli jännä miten tuotannon puolelta peliä sotkettiin vähän väliä. Heimot sekoitettiin, yhdistettiin ja saarille kylvettiin amuletteja. Näistä syntyy täysin uusia liittoja ja twistejä. Jos kuvittelit että kaikki on nyt suunniteltu ja hanskassa niin voi pojat! Se oli harhaa!

Mie en ole ihan varma että miksi juuri minut äänestettiin Selviytyjäksi mutta luulen sen johtuneen minun ”tasapaksuudesta”. En ollut ihan paska tehtävissä, hoidin saarella työni tunnollisesti enkä myöskään kauheasti höpöttänyt niin että se olisi jengiä ärsyttänyt. Tämän lisäksi pelasin mielestäni ihan hyvin!

Minun onni oli että sain liittolaisikseni Kimmon ja Jannin! Ilman näitä ihania kavereita matka olisi tyssännyt aikoja sitten. Jokaisella meillä oli pitkin peliä tärkeitä rooleja. Kummatkin vetivät uskomattomia vedätyksiä ja kieroilivat todella hienosti! Minusta jokainen meistä olisi voinut ansaita voiton! Kuulin Juhanalta että Jannin peli olisi osaltaan kaatunut siihen, ettei saanut tulta aikaiseksi yhdessä tehtävässä. Kimmon peli jäi taas vajaaksi sen takia että mulla ja Jannilla oli niin pitkä yhteinen taival jota halusimme vaalia.

Oli miten oli niin vaikka Selviytyjä Suomi titteli on aivan äärettömän mahtava niin kaikista parhainta tässä oli yleensäkin koko tämä reissu ja ihmiset! Reissusta opin että minäkin voin pärjätä tällaisissa kisoissa ja mikään ei todellakaan ole mahdotonta. Ihmisistä taas opin että vanhoillakin päivillä voi elämään saada uusia mahtavia ystäviä! Kiitos!

Seuraavassa blogissa kerron mihin palkintopotti menee!

Kiittäen

Selviytyjä Sampo 😉

Kommentit

 • Lars Lindqvist 13.5.2018 21:34

  Mikä on seuraava tavoite ?

 • Kaija Tuomi 13.5.2018 21:35

  Johan tämä kauppias on facessa hehkutellut pitkään voittoaan. Mikäli ei olisi voittanut olisi pitänyt mölyt masussaan. Joten ei tämä yllätys ollut. Liikaa intoo kuten tänään. Katsokaa katsokaa, lähetys alkaa 20.00

 • Pirjo Kääriäinen 13.5.2018 21:39

  Hyvä Sampo ja niin hirveesti Onnea!🌺🌴🌹Kyllä piti jännittää loppuun asti! Hyvin vedit koko “putken”!✨✨🎂🍾🏆🎯

 • Pirjo naapurikylästä 13.5.2018 21:41

  Huikeaa Sampo 😎 Kyllä sie Lapin mies olit edukses Selviytyjissä 👍🏼 Upeaa, mahtavaa 👍🏼🇫🇮🎯
  Olet ansainnut ison halauksen 💕
  Käytä kuitenki yks 10 (-tonni) perhees kans lomailuun… he elivät ilman sinua reilun kuukauen, voisit antaa heille ittes kaheksi viikoksi …yksinoikeuela 😍💕

 • Jonna 13.5.2018 21:44

  Onnittelut Sampo! 😊

 • Sirkka-Liisa Tervo 13.5.2018 21:59

  Paljon, Paljon Onnea Sampo sinulle kuin myös kotijoukoillesi, jotka olivat mahtava tukijoukko. Muutenhan se ei varmasti onnistuisi olla noinkin pitkän ajan poissa perheen luota. 🙂

 • Maire Peltonen 13.5.2018 22:05

  Onnea,hyvä että voitit,Janni kiero….

 • Marjatta Kärki-Tikkanen 13.5.2018 22:37

  Onnea hällen ja isosti niin etä riittääpi

 • Kata 13.5.2018 22:37

  Hyvä analyysi! Onnea!

 • Satu 14.5.2018 04:56

  Onnittelut! Olet ihan mahtava tyyppi! 🙂

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!