Moni varmana pohtii, että miksi äänestimme Helenaa ja mitä meidän liitollemme tapahtui?! Vasta nähty Selviytyjä jakso palautti mieleeni yhden raskaimmista päivistä ohjelmassa. Muistan aamun jolloin Helena jutteli Katjan ja joidenkin muiden kanssa pelistä ja liitoista. Itse olin hiukan kauempana ja omasta mielestä kuulin, että Helena puhui että voisivat tehdä oman liiton ja alkaa pudottamaan porukkaa heidän tahtonsa mukaan.  Se oli minulle tietynlainen shokki vaikka toki tiedän, että pelin henkeen kuuluu kieroilu ja ei Selviytyjissä mitkään sopimukset voi pitää.

 

No, vedin sitten kuulemastani herneet nokkaan ja marssin Helenan luo ja kysyin melkoisen kiukkuiseen sävyyn ”Helena, tuleeko nyt puukkoa selkään vai mikä meininki”. En edes ole varma et kuulinko loppujen lopuksi oikein mutta minun tunne reaktio oli todella lapsellinen. Joka tapauksessa tuo heitto suututti Helenan ja aiheutti melkoisen lumipallo efektin. Tunnelma oli todella kireä sen jälkeen.

Mie muistaakseni menin kertomaan Jannille ja Kimmolle että suututin Helenan mut mielestäni olin oikeutettu pettymyksen tunteeseen, koska oltiin Helenaa pidetty meidän ”suojeluksessa” koko kisan ajan ja mullekkin ehdotettiin hänen tiputtamista monta kertaa aiemmin. En tiennyt että Janni otti minun tunteen purkauksen niin pahasti että meinasi vaihtaa liittoumaa. Tämä vain kertoo kuinka pienillä asioilla on iso merkitys Selviytyjä pelissä.

Pohdin päivän aikana että Juhana ja Ilari voivat tehdä semmoisen liikkeen että koukkaavat Helenan ja Katjan mukaan liittoon ja äänestävät Kimmon ulos. Ajattelin että minua he eivät uskalla äänestää, koska minulla oli amuletti. Tämän vuoksi halusin antaa Kimmolle amuletin koska olin aivan sata varma että häntä äänestetään ja mikäli hän putoaa niin koko peli muuttuu vaikeammaksi myös minun kannalta.

Helenan koin itselleni todella rajuksi uhkaksi, koska hänen voiton nälkänsä heräsi niin suureksi, että hän olisi voinut olla todella kova uhka. Helena myös sanoi minulle, että ei voi välttämättä enää äänestää meidän liiton nimissä.

No mitä me tehtiin? Meidän tiimi loppujen lopuksi pitikin yhtä. Me uskoteltiin Helenalle että äänestämme Ilaria ja kuitenkin loppujen lopuksi puukotimme häntä selkään. Ajattelin että jos Helena, Ilari, Katja ja Juhana äänestää Kimmoa niin amuletti kumoaa heidän äänet ja Helena tippuu pois joka tapauksessa. Ilaria emme pitäneet uhkana.

Täytyy tähän loppuun todeta, että mie kyllä pyysin tuona päivänä Helenalta useastikin anteeksi reaktiotani mutta minusta tuntui et hän ei vain pystynyt antamaan minulle anteeksi. Se ärsytti minua aivan hulluna, koska mielestäni jos joku pyytää vilpittömästi anteeksi tekoaan niin kyllä ihmiselle pitäisi anteeksianto suoda. Nyt kuitenkin kyse oli kiivastumisesta, ei murhasta.

Edellisen blogini Jamesista voit lukea tästä linkistä!

Viidakkomaisin terkuin

Sampo

 

Kommentoi

Kommentit

 • Minna Lindwall 8.4.2018 22:07

  Sampo, olet noussut minun ja varmasti monen muunkin suosikiksi tässä kisassa. Pelaat fiksusti ja reilustikin, mutta pärjäät myös kisoissa. Selviytyjät Suomi on osoittautunut parhaaksi tv-viihteeksi pitkästä aikaa!

 • Seija Lohiniva 8.4.2018 22:21

  Sampo ontodella kova pelaaja,positiivisestiyllättävä.
  Hyvä Sampo!

 • Rape 8.4.2018 23:41

  Muistappa Sampo elämässä, että ainoa liitto elämässä johon voi luottaa on avio sellainen 😀 😀 😀

 • Rape 8.4.2018 23:51

  Ja sen kun Sampo muistat että ainoa liitto johon voit luottaa on avio sellainen 😀 😀

 • Mievaan 9.4.2018 00:01

  Jälleen kerran teitte aivan oikein. Ainakin itselle jäi ruudun tällä puolen tunne, että Helenan päästyä Jamesin siivellä pöytiin ja saatuaan ensimmäisen voittonsa, äiti-Helena jäi ja diiva-Helena tuli tilalle. Hän käänsi selkänsä ensin teille, joten ihan oikeassa olitte.

  Kiitos blogista, tää on ihan mahtava!

 • Repsreps 9.4.2018 10:04

  Helena ei saa sinua puukottaa selkään mutta sinä sait sitä?

 • Amalia 9.4.2018 12:08

  Kiva kun avaat syitä pudotuksiin. Ohjelmasta ne ei tule niinkään selville. Kaikkia teidän keskusteluja ei näytetä, varsinkaan niitä joiden perusteella voisi päätellä äänestystuloksen. Nämä kirjoitukset selventävät kyllä hyvin. 🙂

 • kiinnostunut 9.4.2018 14:25

  Tiesitkö, että on viimeinen mahdollinen viikko käyttää koskemattomuusamuletti? Mietittiin tätä katsoessa, että oliko se kaikille yllätys vai tiedossa jo etukäteen?

  • sampokaulanen 10.4.2018 18:16

   en tiennyt

 • Anneli 11.4.2018 12:34

  Vähän särähtää sunkin käytöksessä tuo törkeily Juhanaa kohtaan. Juhana kyllä pelaa monellakin tasolla, melkoisen kiero tyyppi, mutta tuo tuollainen “me hyvikset vs. paha Juhana” on kyllä naurettavaa. Varsinkin kun Juhana ei missään vaiheessa peitellyt, että pelaa kovaa, toisin kuin moni tuuliviiri. Yhdessäkin jaksossa Juhana puhui kauniisti teidän juttutuokiosta, jossa puhuitte isistänne. Eikö yhtään tullut mitään tunteita omasta käytöksestä sen jälkeen, kun olet seurannut sarjaa ns. ulkopuolelta? Suakin sanotaan rehdiksi, mutta ne kilahtelut Helenalle, ihmisten niputtamisen “hyviksiin ja pahiksiin”, tuollainen aika törkeä toisten ihmisten arvostelu jne. kertoo kyllä ihan jotain muuta susta. Olisit edes yrittänyt olla vähän isompi ja roolimalli lapsillesi.

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!