”Ei ole häpeä jos kaatuu, häpeä on jos ei halua nousta ylös”. Viimekertainen sähläyshän ei ollut ensimmäinen mutta samasta asiasta toivottavasti viimeinen. Monttuja tulee ja monttuja menee. En ala näistä fiiliksistä nyt sen enempää kirjoittelemaan.

Mennyt viikko oli huikea! Blogipostaus sähläyksestäni sai huimat 110 000 lukijaa, ylitti uutiskynnyksen, jopa niin että päästiin lööppiin asti. Tässä lööppiasiassa oli huvittavinta se miten asiasta uutisoitiin. Lehtihän keskittyi otsikoinnissa ja jutussa täysin ”sekoilu” osioon eikä niinkään itse asiaan. Sekin on minulle täysin ok, koska näinhän se homma toimii.

No mutta! Mitäs mulle kuuluu?! Itse asiassa todella hyvää! Ollaan tässä nyt oltu Tampereella perheen kanssa ja nautittu arjesta. Olen käynyt lapseni kanssa Pikkukakkosen puistossa päivittäin ja sen jälkeen vedetty jäätelöt kyytipoikana päälle. Arkea on ryhdittäny päivittäinen kuntoilu. Olen käynyt salilla säännöllisesti ja ottanut ruokavalion kohtuullisen hyvin haltuun. Ei mitään tavoitteellista painonpudotus, kunnonnostatus hulluutusta vaan ihan normaalia liikuntaa. Se on tehnyt hyvää! Mikä huvittavinta saunominen maittaa todella hyvin. Parhaimpina päivinä on tullut saunottua jopa kolme kertaa.

Mulle on tullut myös jäätävä määrä viestejä ihmisiltä. Tsemppausta, kritiikkiä ja haukkumista. Kuuluu asiaan tämäkin. Sen mitä huomasin viestejä lukiessani, etten ole yksin asiani kanssa. Meitä ylivilkkaita on paljon ja meitä yhdistää samantyyppiset asiat. Herkkyys, luovuus, vilkkaus ja tietysti näistä johtuvat ongelmat.

Itse olotila on ollut todella positiivinen. Uni on kulkenut helteistä huolimatta todella hyvin. Lääkkeet mitä minulle määrättiin on toimineet paremmin kuin uskoinkaan. Ne tuntuvat tällä hetkellä osuvan oikeaan oireeseen. En uskalla sen kummemmin ruveta vielä tuulettelemaan, koska yleensä silloin matto lähtee jalkojen alta.

Kotona koitetaan treenata myös elämää tämän hässäkän jälkeen. Se toki vie aikansa mutta annetaan sille tilaa. Työasiat rupeaa painamaan hiukan mieltä mutta vaimon ohjeistuksella skippaan ensiviikon ja otan ”saikkua”. Varmana hyvä päätös. Tarvitsen hiukan hermolomaa. Vaimo joutuu kyllä nyt lappamaan extra määrän sontaa minun takiani ja huhkimaan mutta mie lupaan korvata sen hänelle. Tavalla tai toisella. Otan kantajan paikan sitten jos hänellä kuuppa leviää.

Eipä tässä kait sen ihmeempään. Ihmetellään ja mennään eteenpäin. Koitetaan tehdä hyviä temppuja huonojen sijaan. Keskitytään kunnon huoltamiseen ja läheisiin ihmisiin.

Sunnuntaina lähden lepuuttamaan hermojani Espanjaan ja olen siellä yhdeksän päivää. Sen jälkeen varovainen lasku arkeen!

Edelliseen blogiini pääset tästä

Terveisin

Sampo

Kommentoi

Kommentit

 • Merja Sahala 27.7.2018 15:53

  Toisaalta voisit antaa mulle vähän sitä ADH:ta…. Meinaa toi laiskotus iskee kunnolla päälle

 • Kikka 27.7.2018 16:39

  Se on aivan se ja sama mitä teet aina löytyy narisijoita ja vaivan näkijöitä….oikea päätös ottaa reläx välillä….sinun elämä sinun päätökset …eteenpäin….ihan kuulla et auttaa eikä se ole vaan helpotusta sulle vaan myös sun perheelle ja hyvä niin ❤

 • Piukeli 27.7.2018 18:45

  Näytät selkeästi jo paremmalta noissa kuvissa. Tsemppiä jatkoon koko perheelle. Arvostan avoimuuttasi!

 • Mika L. 27.7.2018 19:24

  Turha niitä menneitä murehtia. Katse eteenpäin. Olin perheeni kanssa Pirkkalassa uimarannalla eilen kun teidänkin perhe siellä oli. Meinasin tulla heittään tsemppaukset, mutta ajattelin, että varmaan haluat viettää aikaa ilman ulkopuolisten “häirintää”. Nyt vaan pää kuntoon ja kohti uusia tuulia.

 • Pekka 27.7.2018 20:23

  Otsikkoja olen lukenut, olet siis päässyt pois putkasta ja sairaalasta. rautaineb kunto,kun pystyt pakkopaita ja lääkekuurin jälkeen heti lähtemään perheen kanssa reissuun!

 • anneli 28.7.2018 17:14

  On sulla upea Minttu, joka jaksaa kannatella ja hoitaa velvollisuuksia.

 • Otto 29.7.2018 08:59

  Kohta susta tulee Seiskan uusi Matti ,olet siihen pyrkinyt vai muka vahingossa ,itse tiedät sen paremmin

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!