Meille sattui  niin harvinainen tilaisuus päästä lähes koko perheen kanssa juhannuksen viettoon. Kaksi keskimmäista 12v tyttöä ja perheen kuopus, nelivuotias Rianna.  Vain Jasmin puuttui kokoonpanosta.Meillä oli erinalaisia vaihtoehtoja juhannuksen varalle. Mökkeily, risteily, kotona hengailu ja jopa telttaretki pyörivät vaihtoehtoina.

Mulle tuli kuitenkin sellainen fiilis, että haluan päästä mahdollisimman helpolla ja rennolla meiningillä. En halua leikkiä Selviytyjää ja kuunnella kun lapset kiukuttelevat etteivät keksi tekemistä. Siitä se ajatus sitten syntyi! Kylpylään! Google käyttöön ja ensimmäisellä hakutuloksella Naantalin kylpylä loikkasi ruutuuni. Tämä oli hyvä alku. Naantalissahan on myös Muumi-maailma, joka voisi olla yhden päivän agendana.

 

Ei muuta kuin varausta soittelemaan! Kylpylä oli kohtuullinen täynnä näin juhannuksen aikaan ja ymmärrän nyt kyllä sen hyvin! Me saatiin koko perheelle kivan kokoinen huone. Yksi parisänky ja levitettävä vuodesohva riitti meikän köörille. Huoneessa oli myös parveke, jossa voi hienolla säällä ottaa  vaikka aurinkoa.

Vaikka Naantalin Kylpylä on kyllä tyylikäs ja aikanaan isolla rahalla tehty. Sen huomaa monistakin seikoista. Marmorikiveä ja isoja saleja. Siinä kun minä innostuin taivastelamaan hotellin hienoutta niin mukulat aloitti yhteen ääneen huutokuuron, että haluavat kylpylään. No, sitä vartenhan sitä tänne tultiin että ei muuta kuin huoneeseen vaihtamaan vaatetta!

 

Sitä tunnetta on vaikea kertoa millaisen fiiliksen lapsen nauru, onni ja virneet saavat vanhemmilleen aikaiseksi kun ovat iloisia. Meiän pienet vesipedot viihtyivät altaissa tuntikausia ja olipa meille aikuisillekkin siinä ajan kulua. Maistettiin yhdet Mojito-drinksut ja juteltiin elämästä.

Kylpyläosasto oli meille kyllä elämys. Siellä on helppo löysätä arjen paino pois ja nauttia vain olosta.  Minttu otti tämän päälle vielä jalka ja niskahieronnan, joka oli kuulemma paras mitä ikinä saanut! Kiitokset hieroja Tainalle!

Onneksi meidän muksut lähti tällä kertaa kohtuullisen helposti pois kylkylästä. Joskus meinaan on käyny silleen että baba varsinkin on päättänyt että haluaa vielää jäädä uimaan. Siinä saa sitten käyttää suostuttelutaitoja.

Aktiviteettien jälkeen Naanatali Spassa on mahtavia ravintoloita! Me testattiin siellä Thai-gardenin ja Tammikellarin antimet! Oli kyllä erinomaista ruokaa! Thai-garden oli ilmeisesti palkittu ravintola. Näin ainakin seinällä komeili plagaatti. Tammikellarissa söimme erittäin herkullista pitsaa. Ravintoloiden sijainnit olivat meille lottovoitto. Ei tarvinnut lähteä väsyneitä lapsia hinaamaan kauas kaupungille ja siitä oli sitten näppärä puikahtaa takaisin huoneeseen.

 

Muumimaailma

Käytiin Naantalin Muumiaailmassa retkellä! Lapset olivat aivan tohkeissaan. Varsinkin Rianna. Hän on youtubesta katsellut niin paljon muumeja että tämä reissu oli  hänelle tärkeä. Muumihahmot saivat kyytiä kun Rianna halaili kaikki hahmot läpi, jotka vastaaan tulivat. Muumimailmassa oli paljon muutakin aktiviteettia. Seikkailu polkuja, erilaisia taloja jotka on rakennettu muumihengen mukaan ja tietty ruokaa ja namusia saa joka paikasta. Kannattaa varata useampi tunti tälle retkelle.

Kaiken kaikkiaan meidän juhannus meni todella mukavasti! Mukavaa vaihtelua! Voin suositella Naantalin reissua myös ihan tavalliselle kesäpäivälle. Siellä on olo kuin ulkomailla.

Blogi on totetutettu kaupallisessa yhteistyössä. Alla linkki

Naantalin Kylpylä

 

Kommentit

  • Salla 24.6.2018 16:08

    Huomaa, että teksti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä. Kävimme viime kesänä Naantalin kylpylässä perheen kanssa, sen ensimmäisen ja samalla myös viimeisen kerran. Kylpylä oli kulahtanut ja aikansa elänyt, eikä mikään lasten elämyspaikka tosiaankaan. Kylpylässä ei ollut edes lastenallasta. Ainakin viime kesänä pääaltaan vesi oli todella kylmää. Hotellihuoneet olivat tosi vaatimattomia hintaansa nähden ja jääneet 80-luvulle. Mietin, oliko meidän perhe vain vaativa, mutta samanlaisia kommentteja olen lukenut joka puolelta. Yleiset tilat ihan siistejä ja kylpylä sijaitsee toki upealla paikalla. Muumimaailma saa kyllä pisteitä, hieno paikka lapsille.

  • Johannes Lehtinen 28.6.2018 16:43

    Kyllä on Naantalin kylpylä parhaat päivänsä nähnyt. Silloin oli hyvä ja edukseen, kun oli laiva ja ravintolat auki läpi viikon ja hotellivieraille ei tuputettu thairuokaa.

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!