Helppo kirjoittaa blogia, kun kaikki aiheet tuntuvat varsin turhalta.

Tuntuu aivan älyttömän turhalta kirjoittaa rakennusprojektista, elämäntapamuutoksesta, itsestä, työstä tai oikeastaan mistä vaan tahansa. Ihan turhaa. Tämmöinen fiilis on itsellä ollut jo pitkään.

Miksi sitten kirjoitat, veikkaan monen kysyvän. No, tuli loppuvuodesta lähdettyä tämmöiseen hommaan mukaan ja pakkohan näitä tekstejä on silloin tuottaa, vaikka ne tuntuvatkin yhtä miellyttävältä kuin 100 kilon metallikehikon raahaaminen perässään asfaltilla.

Tämä fiilis ei varsinaisesti kohdistu pelkästään blogin kirjoittamiseen. Sama tunne on urheilussa, työssä ja monessa muussakin arkisessa aherruksessa. Kaikki vain tuntuu kohtuullisen turhalta.

Systeemi tuntuu vitsiltä

Ennen kuin alat kirjoittamaan minulle adhd-lääkkeistä tai masennuksesta, niin huomaa, että pohdin fiiliksiä ääneen. En valita masennusta tai elämää ylipäätään.

Mulla on kaikki hyvin ja en tunne, että mikään olisi huonosti. Suorittaminen vain tuntuu turhalta. Tämä meidän oravanpyörä, mitä elämäksi täällä kutsutaan on jokseenkin turhauttava pidemmälle ajateltuna. Itseasiassa koko systeemi tuntuu ihan vitsiltä.

Jotenkin minun on vaikea kuvitella, että elämän perimmäinen tarkoitus on juosta tässä ihmisen keksimässä oravanpyörässä.

Ennen kuin rupeat miettimään, että minulla on neljänkympin kriisi tai joku hippivaihe päällä, niin kehotan sinua oikeasti miettimään oman elämäsi tarkoitusta? Miksi olet olemassa ja kuka oikeasti olet? Sen jälkeen, kun keksit vastauksen, niin kerro minullekin, miten pääsit lopputulemaasi ja oliko vastaus helppo löytää.

Olen näitä asioita pohtinut viimeaikoina todella paljon. Olen myös saanut paljon palautetta, joissa ihmiset kertovat, kuinka pitäisi nauttia hetkestä ja pienistä asioista kuten perheestä. Kuulostaa todella helpoilta ja hyviltä neuvoilta. Itsestäänselvyyksiltä etten sanoisi. Varmana näin on, mutta minusta tuntuu, ettei mulle riitä nuo selitykset ja tiedän, että totuus ei ole näin helppoa kaikille.

Elämän tarkoitus

No! Elämä on joka tapauksessa hauska näytelmä ja mulla on tällä hetkellä tämä oma rooli täällä vedettävänä. Itseasiassa olen kauhean tyytyväinen siihen, koska niin kuin sanoin, kaikki on hyvin.

Mulla on mahtava vaimo, hienot lapset ja monimuotoinen duuni, missä saa toteuttaa kaikenlaisia temppuja, kuten nyt esimerkiksi tämä blogi, mikä tuntui aloittaessa aivan karmealta taakalta, mutta näin tekstin loppua kohden osoittautuikin oikein hyväksi tunteiden purkamiskanavaksi. Ehkä se elämän tarkoitus onkin tänään vain huvittaa just sinua siellä.

Terkuin

Sampo

Kommentoi

Kommentit

  • Rölli30 8.8.2019 21:27

    Juuriki näin 🙂. Omie äänee sanottuja asioita,mielipiteitä ym.jne ei tarjota että valittaa. On vaa avoin luonne ja haluu vaan höpöttää. Ehkäpä antaa rivien välist jelppii muille. Go sampo go 😜

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!