Selviytyjät Suomi kisassa nähtiin Katjan pudotus. Miten tähän päädyttiin? Oliko se taktinen ja harkittu liike?

Kun saarelle viskattiin amuletti, peli meni täysin uusiksi. Se tarjosi kaikille mahdollisuuden päästä finaalinelikkoon. En tietenkään halunnut että Katja tai Ilari löytää amulettia ja ryntäsinkin etsimään amulettia viidakosta. Kerroin Kimmolle ja Jannille että meidän on löydettävä amuletti, jotta meidän kolmenkopla pääsisi etenemään kisassa.

Jannilla oli todella ratkaiseva osa tässä juonessa. Hänellä oli kaikista syvin suhde Katjaan ja se hän oli kartalla Katjan liikkeistä. Kun näin että millainen palkintokisa oli tulossa, tiesin etten tule pärjäämään siinä kovinkaan hyvin. Minun liikkuvuus nivelissä on todella heikko ja se asento missä roikuttiin oli mulle todella haastava. Toisekseen puristusvoimani oli kohtalaisen heikko, koska olin parikuukautta ennen Selviytyjiä murtanut yhden sormeni ja minun kehon paino oli kohtuullisen raskas. Tuosta kombosta osasin päätellä, etten tule pärjäämään palkintokisassa hyvin.

Heti kun kuulin että palkintona oli yöpyminen resortissa, kävin kuiskuttamassa Jannille ja Kimmolle että kuka meistä ikinä voittaisikaan palkinnon, ottaa mukaansa Katjan sinne resorttiin jos tilaisuus tulee. Miksi näin? No, tämä pelaisi Katjan mahdollisuuden ulos amuletin metsästämisestä. Mulle oli tärkeämpää päästä takaisin kotisaarelle etsimään amulettia kuin lähteä palkintomatkalle.

Kun Janni voitti kisan ja valkkasi Katjan mukaan olin todella helpottunut. Tiesin että nyt oli mahdollisuus syynätä koko saari läpi. Me haettiin Kimmon kanssa amulettia tuntitolkulla mutta sitä ei vain löytynyt. Nyt sarjaa katsoessa huomasin että kuinka lähellä se kuitenkin oli. Melkeinpä iskin itselleni mustan silmän kun tajusin, kuinka lähellä me oltiin amulettia.

Selviytyjät ohjelma tarjoili kuitenkin taas jälleenkerran parastaan kun Ilari voitti koskemattomuuden. Kaveri joka on ”alisuorittanu” koko kisan, pompsahti nyt kertalaakista kukkaan! Oliko tämä Ilarilta tarkoin harkittua strategiaa? Siltä se nimittäin minusta vaikutti.

Täytyy myöntää että en pitänyt Ilaria suurena uhkana missään vaiheessa kisaa. Sen takia hän on saanut roikkua huoletta kisassa mukana. Ilari on mahtava seuramies ja mukavaa seuraa. Hän ei kauheasti edes ärsyttänyt missään vaiheessa, vaikka ottikin aika lunkisti kisailun. Siinä saattaakin olla hänen strategiansa nerous.

Ilari kun voitti koskemattomuuden ja amulettia ei löytynyt niin puhuin Kimmon ja Jannin kanssa että eikö me pidetä liitosta kiinni ja pudotetaan Katja? Toki mulla pelotti että pitääkö liitto mutta luojan kiitos se piti! Janni teki kylmän viileän liikkeen ja äänesti Katjaa vaikka heillä oli hyvät välit. Tämä on hieno osoitus hänen lojaalisuudestaan! Kuin myös Kimmonkin kohdalla. Hienoja ihmisiä <3

Nähtäväksi jää kuinka rajuun loppukiriin Ilari pääsee ja pitääkö meidän liitto?! Väki kun vähenee niin meidänkin on pakko alkaa äänestämään toisiamme. Sekin oli alusta asti selvää.

Linkki Kauppiaanrouvan Selviytyjä blogiin

Linkki edelliseen Selviytyjä blogiini

Sampo

Kommentoi

Kommentit

 • Mummi maalta 30.4.2018 09:55

  Pidän Jannia ilkeänä pelurina. Sehän tietysti tarkoitus onkin, mutta kyllä se tuntuu pahalta, eikä luo sympätiaa hänelle. Olisin todella toivonut hänen pudottamistaan. Katja oli reilu kilpailija sanoi suoraan avoimesti.🤔🤗

 • Sari Kaski 2.5.2018 19:28

  Ilari on pelannu koko ajan.sitä ei vaan muut huomannut.täältä käsin sen äkkäs aikas nopeesti,kun Ilari oli aina niin “huono”

 • Marja 7.5.2018 22:35

  Hyvä että olet päässyt noin pitkälle, olet paras🤗

 • Juoksu 13.5.2018 13:46

  Veikkaan, että Sampo voittaa tän.

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!