Tulevana viikonloppuna tulee kymmenen vuotta täyteen ”uusissa” Jounin Kaupan tiloissa. Minne se aika oikein vieriikään?

Näin jälkikäteen ajateltuna, kymmenen vuotta ei ole pitkä aika. Vuosiin kuitenkin mahtuu todella paljon jänniä asioita. En olisi uskonut, millaiseen korkeakouluun sitä joutuikaan kun tähän kaupan hommaan lähdettiin mukaan.

Kun Hanoi Rocks polkaisi meidän kaupan avajaiset käyntiin, muistan kun Andy McCoy totesi lavalla, ”siitä on pitkä aika kun on viimeksi kaupan avajaisissa soitellut”. Se oli mielestäni hauskaa ja kuvasi tuota hulluutta. Bändi nimittäin saapui lentäen Rovaniemelle , josta heidät kuljetettiin keikkapaikalle Äkäslompoloon. Porukkaa avajaisiin saapui viikonlopun aikana kymmenkunta tuhatta ihmistä, ovi laskureiden mukaan. Tuo oli melkoinen ihme, koska tämä aika ei ole niinkään sesonkiaikaa.

Meillä tosin oli mahtava kattaus ohjelmaa. Oli ilmaista benji-hyppyä, koiravaljakko ajelua, ja bändeinä Hanoi Rocks, Paula Koivuniemi ja jatkojen menosta vastasi Hurriganes. Tuo tapahtuma oli osaltaan syy siihen, miksi olen halunnut tehdä isojakin asioita. Vaikka niihin ei ole monet uskoneet, että ne ovat tehtävissä.

Tulevana viikonloppuna juhlimme kymmenenvuotista taivaltamme hiukan hillitymmin. Tällä kertaa emme ole tilanneet megaluokan bändiä, vaan paistamme asiakkaillemme makkaraa, jaamme ämpäreitä ja hienoja tarjouksia.

Mielessäni on tietysti ollut ajatus, josko järjestäisin tulevaisuudessa taas yhdet isommat kekkerit. Nehän voisivat olla ensi vuonna vaikka minun nelikymppisten juhlistamiset. Samalla olisi hyvä kiittää asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneita, että ovat mahdollistaneet tämän kaiken, mitä tässä vuosien varrella olen saanut kokea.

En nyt ala listaamaan asioita, mitä kaikkea siistiä tässä on saanut kokea, ei meinaan yksi blogi-teksti riitä siihen. Haluan vain sanoa, että olen erittäin kiitollinen. Nyt kun peilaan mennyttä kymmentä vuotta tulevaan, en ehkä uskalla edes veikkailla mitä kaikkea tulevaisuus voi tuoda tullessaan.

Yksi asia on kuitenkin minulle tullut selväksi. Mikään saavutus ei tipahda eteen itsestään. Menestys, jos sitä siksi haluaa kutsua, vaati järjettömän määrän työtä ja ympärille ihmisiä, jotka mahdollistavat asioiden toteutumisen. Harvoin mikään asia itsestään tapahtuu. Kaiken lisäksi tässä touhuamisen ohessa on saanut tutustua aivan uskomattomiin ihmisiin!

Minulla on paljon suunnitelmia tulevaisuuteen, miten ne toteutetaan ja missä järjestyksessä jää nähtäväksi. Toivoisin asioiden menevän siihen suuntaan, että saamme investoida yritykseen, alueeseen ja sitä kautta työllistää ihmisiä ja tuoda hyvinvointia kyläämme.

 

Näillä ajatuksilla tähän aamuun.

Edelliseen blogiini pääset tästä

Kuvat: Kalervo Niskakoski

Sampo

Kommentoi

Kommentit

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!