Taas kerran osastoa, joka jos ei naurattaisi niin itkettäisi. Sain eräältä kaksilahkeiselta hyvin tuohtuneen viestin.

Suora lainaus kirjoitusasuineen:
”Moi! olet sinä kummanllinen nainen kun olet ollut leskenä montavuotta, etkä ole miestä hankkinut! Tuollanen verevä nainen! Oletko lesboksi ryhtynyt vai kaalimatoleikkejä harastamaan!? Kyllä sun on meitä muitakin alettava katsomaan! Timokin haluaisi, että olisit meidän miesten kanssa !”

Vuosien saatossa kaiken sisältöisiä viestejä

No tottahan sitä verevä naisihminen näin kauniin viestin edessä lakoaa kuin vilja. Kun tuolta huutoviestiltä korvat lakkasivat soimasta, aloin miettiä, onko todellakin niin, että rakkauselämäni on niin suuri mielenkiinnon kohde, että se saa verevästä haaveilevan väinön vimmoihinsa. Toki olen vuosien saatossa saanut kaiken sisältöisiä viestejä. Tämä on erikoisimmasta päästä.

Leimautumista

Mistä tämä tuntematon varmasti tietää, että en ole hankkinut itselleni miestä? Entä, jos minulla onkin salarakas? Voihan naisellakin olla sellainen.

Tosin eihän miestä mistään hankita. Tietääkseni ei ole sellaista kauppaa, josta tällaisen hankinnan voi tehdä. Tokkopa teen, vaikka olisi. Mistä hän on saanut käsityksen, että hän tietää, että Timo haluaisi minun olevan miesten kanssa, siis miesten, ei miehen?

Mielenkiintoista on sekin, että nainen leimautuu lesboksi, jos häntä ei nähdä miesseurassa. Eipä silti, asia alkaa kyllä houkuttaa, jos tyrkyllä on tällaisia tasapäätaunoja. Sitten on tämä koko viestin ydin; seksi. Päivän kääntyessä iltaan hemmolla ovat halut heränneet ja toinen aivosolu on törmännyt toiseen. On syntynyt kuningasajatus. Nyt sille Mikkosen muijalle vimmaista viestiä, että mikä on, kun kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa! Miestä olisi jonoksi, mutta tämä vain pihtaa. Mokoma saattaa tyytyä pelkkiin seksileluihin, kun aitoakin olisi tarjolla. Huoh!

Viis tunteista ja kauniista sanoista

Tämä helppoheikki meni suoraan oman puutteensa ytimeen. Ei ihme, että on puutetta, jos järjenjuoksu on tätä tasoa. Viis tunteista, kauniista sanoista, ihmisen kohtaamisesta, elämän syvemmästä ymmärryksestä. Suoraan vain asiaan. Vietit vievät miestä kuin pässiä narussa.

Onko todellakin niin, että minussa on jotakin vikaa? Rakkaan mieheni kuolemasta on kulunut vasta kolmisen vuotta. Äitini kuolemasta samoin. Olen ollut vuosia niin kovilla henkisillä haavoilla, että niistä parantuminen ei tapahdu hetkessä. Nytkö olisi jo hypättävä treffiltä toiselle? Tai ainakin heilutettava peittoa muiden mieliksi?

Minun ongelmani ei ole seksi, eikä edes se, onko minulla miestä. Olen aiemminkin elämässäni pärjännyt hyvin ilman seksiä ja seksileluja. Sellaisia en edes omista. Ymmärrän, että jokainen miettii asioita omista lähtökohdistaan, omista tarpeistaan. Onko vaikeaa ymmärtää, että mikä ehkä itselle on ihan kestämätöntä, ei ole sitä välttämättä toiselle?

Minulle on jo nuoresta tytöstä lähtien ollut tärkeää saada tuntea itseni kokonaisvaltaisesti viehättäväksi toisen silmissä. Oman empiirisen kokemukseni mukaan ei ole hyvää eroottista elämää ilman henkistä yhteyttä. Seksiä varmasti on, jos siihen tyytyy. Fyysinen suhde ilman syvää kumppanuutta ei ole minua varten.

Empatiaa myös itseäni kohtaan

Olen elämänkatsomukseltani sekoitus resilienttiä ja fatalistia. Olen alkanut ymmärtää oman tärkeyteni ja merkitykseni osana muiden ihmisten elämää. Olen vihdoin oppinut empatiaa myös itseäni kohtaan.

Sanonta, että jokainen on oman elämänsä seppä, pitää vain osin paikkansa. Meitä moukaroivat monet ihmiset ja asiat. Se, miten pystymme kohtaamaan kaiken, suhtautumaan meitä kohdanneeseen, on resilienssiä. Se, mitä elämä tuo eteemme, on kohtaloa. Uskon, että minunkin varalleni kohtalolla on vielä yhtä ja toista.

Onnekseni minua ovat lähestyneet ihan fiksutkin miehet. En siis ole täysin menettänyt uskoani kaksilahkeisiin.

Armaat lukijani, mitkä asiat teille ovat elämässä tärkeitä? Entä parisuhteessa? Mikä tekee teidät onnelliseksi?

Kommentit

 • Briitta 26.7.2020 13:25

  Hyvin harva yli viiskymppisenä eronnut tai leskeksi jäänyt nainen haluaa enää miestä kattonsa alle asumaan. Kaveriksi elokuviin, matkoille yms miesseura on ok, kunhan vaan asutaan omissa osoitteissa.

  • ninamikkonen 2.8.2020 15:41

   Kiitos, Briitta kommentista. Tuo on monen kohdalla totta. 😊

 • Sari ojala 26.7.2020 17:18

  Elät Niina niin kuin tykkäät.

  • ninamikkonen 2.8.2020 15:39

   Kiitos samoin sinä, Sari. ❤️

 • Anne 26.7.2020 20:30

  Kyllä se henkinen kumppanuus, tunne luottamuksesta, siitä kuinka toinen ymmärtää sen surun kulkevan elämä pituisena muistona mukana. Kahden ihmisen välinen suhde alkaa ystävyytenä jolla mahdollisuus syventyä aidoksi pyyteettömäksi rakkaudeksi, luottamuksen arvoista.Puhun omasta kokemuksesta, ja juuri tuollaiset omaan napaansa katsovat miehet ällöttävät, onneksi eivät kaikki ole, on herrasmiehiäkin olemassa ja huomaa kun sellainen kohdalle tulee. Maailmaan mahtuu niin paljon.

  • ninamikkonen 2.8.2020 15:35

   Kiitos anne kommentistasi. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Kaikkea hyvää syksyn odotukseen.😊

 • Lillis 27.7.2020 06:46

  Hei ihana Nina. Olen eronnut kontrolloivasta ja väkivaltaisesta suhteesta. Suorat ehdotukset ja pilinkuvat sähköpostissa karkoittavat mua tehokkaasti ja iloisesti aion pysyä sinkkuna vielä pitkään. Miehiä vie vietit, mä kun kaipaisin jotain kilttiä ja aitoa. Ei semmoista ole olemassa, joten olen asennoitunut elämään lopun elämäni yksin. Mutta mieluummin yksin, kuin häröillen näiden epätoivoisten piliviestitteliöiden kanssa, jotka armotta menee mulla estoille kipakan vastauksen jälkeen.

  • ninamikkonen 2.8.2020 15:34

   Kiitos Liisa palautteestasi. Pidetään lippu korkealla ja hyvään tulevaisuuteen luottaen. Onneksi miehissä löytyyfiksujakin. 😊👍

 • pirkkohuopainen 19.8.2020 05:39

  olen huomannut että vastaat pusu pusi lässyn lässyn viesteihin joissa sinua niin rakastetaan ja ylistetään miten uhrautuvainen ja ihana ihminen olet. eipä näy sinulta vastauksia joissa ei lässytettäisi sinun erinomaisuudestasi olet ikävä kyllä aivan turha julkkis

  • ninamikkonen 23.8.2020 13:51

   Kiitos Pirkko mielipiteestäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja omillesi.

Kiitos kommentistasi. Kommentti tulee näkyviin bloggaajan hyväksynnän jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!