Wau, tältä näyttää ralli-Latvalan ja Maisa Torpan upea koti - kuvagalleria!

Viihdeuutiset | 25.11.2016 14:43

Rallikuljettaja Jari-Matti Latvala, 31, kiinnitti huomion vaaleaan kaunottareen Maisa Torppaan, 25, jo reilu viisi vuotta sitten Jyväskylän Neste Rallissa. Jari-Matti tiesi Maisan julkisuuden kautta mutta halusi tutustua kaunottareen lähemmin.

- Olin saanut Maisasta julkisuudessa kuvan, että hän esittää bimboa blondia. Aistin, ettei hän oikeasti ollut sellainen. Maisan kauneus viehätti, ei siitä pääse mihinkään. Halusin tietää, onko kauneuden takana tavallinen ihminen. Ja oli. Maisa on juuri sitä, mitä odotinkin, Jari-Matti kertoo hymyillen.

 

Linnan juhlat pelastivat

Jari-Matti kyseli Maisalta Facebookissa viiden vuoden aikana aina silloin tällöin kuulumisia. Välillä hän sai vastauksen ja välillä ei.

Viime huhtikuussa Jari-Matti pääsi vihdoin kohtaamaan ihastuksensa kasvotusten, kun hän lupautui vaihtamaan Maisan autoon kesärenkaat. Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen Maisa lämpeni Jari-Matille.

- Olin aikaisemmin ajatellut, että rallikuskit ovat lyhyitä, rumia ja laihoja sekä haisevat bensalle. Katsoimme vuosi sitten kavereiden kanssa Linnan juhlia ja tajusin, että Jari-Matti onkin pitkä ja komea, Maisa hymyilee.

- Linnan juhlat olivat minun pelastus. Ajattele, mitä hyötyä siitä oli jälkeenpäin, Jari-Matti nauraa.

 

Nimettömiä viestejä

Pariskunnan suhde paljastui, kun he palasivat lemmenlomalta Monacosta. Saman tien alkoivat ilkeämieliset puheet rallimiljonäärin ja vaalean kaunottaren suhteesta.

- Ihmiset eivät tunne minua eikä Maisaa, vaan näkevät vain, mitä on julkisuudessa. Varmasti monet ovat minulle kateellisia ja haluaisivat olla paikallani. Olen saanut sekä positiivisia että myös negatiivisia viestejä, joissa ihmetellään, miksi olen Maisan kanssa. Joidenkin mielestä hän olisi muka kanssani vain rahojeni takia, Jari-Matti kummastelee.

- En ota ihmisten mielipiteitä henkilökohtaisesti. Meidän jutussamme on ollut haasteita, mutta ne tulevat ulkopuolisilta. On valitettavan paljon ihmisiä, jotka haluavat torpedoida suhdettamme. Tuntuu, että joidenkin tehtävä on saada meidät eroamaan, Maisa harmittelee.

 

Avoliittoon kesän lopussa

Ilkeät puheet eivät ole saaneet Jari-Mattia ja Maisaa eri teille, päinvastoin. Kesän lopussa Jari-Matti osti pariskunnalle reilun 200 neliön paritalon. Kolmikerroksinen koti on kaunis, ja jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan.

- Minä hommasin talon, ja Maisa on hoitanut sisutuksen. Asun virallisesti Monacossa, mutta minulla on aina ollut unelmana ostaa omakotitalo Suomesta. Joskus muutan varmasti virallisestikin takaisin Suomeen, Jari-Matti kertoo.

Tsekkaa galleriasta kuvat Jari-Matin ja Maisan upeasta kodista! Saat kuvat isommiksi klikkaamalla yläreunassa olevaa plussaa.

 

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!