Viihdeuutiset

Vau, Tähtyttö-voittaja Miisa sexynä tonttutyttönä - kuumat kuvat!

19.12.2014 17:50

Seiskan Tähtityttö 2015 -kisan voittaja Miisa Kettunen poseerasi tonttutyttönä kuumissa kuvauksissa. Miisa aikoo viettää joulua perinteisissä merkeissä perheensä kanssa Kouvolassa. Kesähäitä suunnittelevalla Miisalla ja hänen Janne-rakkaalla on viisivuotias Aksu-poika.

- Tietysti joulupukki tulee myös kylään, Miisa kertoi Seiskan tekemässä voittajahaastattelussa.

 

Nautimme finaalimatkalla!

Miisa muistelee lämmöllä finalistien kuvausmatkaa Välimeren-loistoristeilyllä.

− Matka oli aivan upea! En ole kauheasti matkustellut aiemmin, joten oli todella mielenkiintoista käydä monessa eri maassa, Miisa sanoi.

Risteilyllä pysähdyttiin Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa.

− Finaaliristeily oli "all inclusive" eli saimme nauttia herkullisia ruokia ja juomia rajattomasti. Kyllä me tyttöjen kanssa nautimmekin aivan täysillä. Loikoilimme risteilijän kannella poreammeessa ja ihastelimme Välimeren maisemia, Miisa hehkutti.

Hän itse mietti pitkään, ennen kuin laittoi hakemuksen Tähtityttö-kisaan.

− Jos joku siellä nyt harkitsee, lähteäkö mukaan vai ei, niin suosittelen rohkeasti hakemaan! Olen kisan myötä oppinut paljon, tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut upeita kokemuksia, Miisa sanoo.

 

Hae Tähtitytöksi!

Tähtityttö-kisa antaa eväitä malli- ja missimaailmaan ja voi avata ovet menestykseen julkisuudessa! Joka viikko sekä lehdessä että SeiskaLivessä julkaistaan uuden, viehättävän neidon seksikkäät kuvat ja video.

Jos olet vähintään 18-vuotias ja kamera rakastaa Sinua, lähetä meille sekä kasvo- että kokovartalokuvasi, jossa olet bikineissä.

Voit osallistua sähköpostitse: lähetä edellä mainitut tietosi ja JPG-pakatut kuvasi liitetiedostoina osoitteeseen tahtitytto@seiska.fi. Liitä mukaan yhteystietosi, ikäsi, pituutesi, painosi ja strategiset mittasi. Voit lähettää kuvasi ja tietosi myös postitse: Seiskan Tähtityttö, PL 222, 00151 Helsinki.

Maksamme matkakorvauksen. He, joiden kuvat julkaistaan, saavat 300 euron julkaisupalkkion. Hae rohkeasti mukaan!

Gallery placeholder

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!