Viihdeuutiset

Uhkaava tilanne X Factor -lähetyksessä – Sharon Osbourne vain nauroi!

28.11.2016 17:18

Viikonlopun X Factor -lähetys sai erikoisen käänteen, kun miesjoukko ryntäsi lavalle räppäri Honey G:n esityksen päätteeksi.

Honey G esitti MC Hammerin kappaleen Can’t Touch This, jonka lopuksi lavalle juoksi häiriköitä. Tuomaristoon kuulunut Louis Walsh jatkoi palautteen antamista häiriköistä huolimatta. Honey G:n mentori Sharon Osbourne ei vaikuttanut huolestuneelta tilanteen aikana. Hän vain nauroi Nicole Scherzingerin ja Simon Cowellin hämmästellessä tapahtunutta.

- Aina on ihmisiä, jotka yrittävät tulla kuuluisiksi ohjelman avulla. Se on hyvä asia. Olet lavalla, vaikka jotkut yrittävätkin vallata sen, mutta kaikki on sinun ansiotasi. Nämä ihmiset ovat fanejasi, Louis sanoi häiriköihin viitaten.

 

 

Tekijät huijasivat turvamiehiä

TrollStation-niminen ryhmä on ilmoittanut olleensa häiriköinnin takana. Ryhmään kuuluva James Slattery paljastaa Youtube-kanavalleen lisäämässään videossa huijanneensa ohjelman turvamiehiä pukeutumalla itse poliisiksi.

Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kuinka James itse asiassa ohjaa X Factorin turvamiehen pois lavalta poliisipukuun pukeutuneena.

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!