Poliisien suhtautuminen Marko Lönnqvistiin on muuttunut: Ei me mitään kavereita olla!

Poliisien suhtautuminen Marko Lönnqvistiin on muuttunut: Ei me mitään kavereita olla!

29.11.2016 09:21

Entisen ammattirikollisen Marko Lönnqvistin elämänkertakirja Elämäni gangsterina on ollut yksi tämän vuoden myyntimenestyksistä. Miehen uusi elämä ei ole jäänyt poliiseiltakaan huomaamatta.

– Poliisien suhtautuminen minuun on muuttunut. He eivät enää ole yhtä vihamielisiä. Ei heistä koskaan mitään kavereitani tule, mutta nykyään he kohtelevat kuin normaalia ihmistä, Marko kuvailee Seiskalle.

– Ostin äsken parin tonnin auton kirjarojalteilla. Se oli vielä siirtymävaiheessa ja ilmeisesti se herjasi poliiseille jotain, koska he pysäyttivät minut. Avasin ikkunan ja totesin, että mitä nyt taas. Poliisit vastasivat, että terve, ei oltu tunnistaa. Minä kysyin, haluavatko he nimmarin, mutta eivät halunneet, Lönnqvist nauraa.

 

Kieltäytyi huumetestistä

Poliisit päättivät ottaa Markolta tikkutestin eli pikahuumetestin, mutta entinen gangsteri ei ole täysin päässyt raidoistaan, joten hän kieltäytyi testistä.

– He kyselivät miksi, ja sanoin, että en ole niihin koskaan suostunut, enkä suostu nytkään. Lähdetään vaikka saman tien verikokeisiin, mutta tikkua en ota. He menivät hetkeksi autoon ja tulivat sitten takaisin sanoen, että koska en ole yhtään sekava saan jatkaa matkaa. Aiemmin minut olisi viety suoraan verikokeisiin, Marko kuvailee.

 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!