Viihdeuutiset

Kiss-yhtyeen Gene Simmons jää yllättäen Helsinkiin!

04.06.2013 22:35

64-vuotias Kiss-basisti Gene Simmons aiheutti lähes mellakan saapuessaan Helsingin Hard Rock Cafehen tiistaina (3.6.). Pääasiassa teinitytöistä koostunut yleisö kirkui ja huusi tähden astellessa lavalle, ja lopulta nuoret fanit kävivät niin innokkaiksi, että paikalla olleet turvamiehet joutuivat puskemaan väkijoukkoa taaksepäin.

-Aina ei ole ihan helppoa olla rock-tähti. Rakastan fanejani ja nautin heidän seurastaan, mutta välillä on hankalaa, kun sata ihmistä piirittää jatkuvasti ja pyytää nimmareita tai valokuvia, Kiss-rokkari kertoi Seiskalle ennen fanitapaamista.

"Basso on minulle rakas"

Kiss-basisti oli saapunut paikalle lahjoittamaan yhden kuuluisista kirveenmuotoisista bassoistaan suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle.

-Kun elämässä menee hyvin, on tärkeää antaa takaisin. Tämä basso on minulle hyvin rakas. Olen itse sen suunnitellut ja se on käsintehty, mutta mielestäni kaikkien kuuluisi tehdä sen verran hyvää minkä pystyvät.

Pari päivää vielä Helsingissä

Maanantaina konsertin Hartwall-areenalla Kissin kanssa soittanut Simmons aikoo viettää yllättäen Helsingissä vielä muutaman päivän.

-Täällä on kaunista ja ihmiset ovat mukavia. Kesällä Helsinkiä parempaa paikkaa ei olekaan, mutta talvella se on vähemmän viihtyisä, lämmöstä nauttiva rokkari kertoi.

Katso huomenna Genen videohaastattelu SeiskaLivestä!

Gallery placeholder

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!