Katariina Souri ja Eliya-kihlattu lemmenlomalla - katso upeat reissukuvat!

Viihdeuutiset | 01.07.2016 16:29

Katariina Souri ja hänen kihlattunsa Eliya Zweygberg matkustivat häidensä suunnittelureissulle Sisiliaan kesäkuun alussa.

Pari valitsi matkakohteekseen Sisilian, sillä Katariinan Kiana-tyttären isä on sisilialainen. Samalla Kiana pääsikin tapaamaan isoäitiään ja muita sukulaisiaan.

– Kiana jäi viikoksi ”mummolaan”, joka sijaitsee Sisilian pääkaupungissa Palermossa. Me vuokrasimme Eliyan kanssa auton ja kiersimme saarta ristiin rastiin, Katariina kertoi Seiskalle.

Pariskunta vietti aina pari päivää kussakin kohteessa: Palermossa, Modicassa, Taorminassa ja Panarean saarella, jonne he olisivat halunneet jäädä pidemmäksikin aikaa.

– Päädyimme historialliseen Modicaankin poikkeuksellisen bed & breakfast -majoituspaikan vuoksi. Arkkitehtipariskunnan pyörittämää, tyylikästä Casa Talia -paikkaa mainostettiin lisäksi homoystävälliseksi.

 

Vältimme julkista hellyttelyä

Sisilia on vanhoillinen saari, vaikka sen kaupungeista Taorminaa mainostetaan homokansan mekkana. Kata ja Eliya eivät juuri käyskennelleet käsikkäin, mutta katseita he vetivät siitäkin huolimatta puoleensa.

- Varsinkin Eliyaa tuijotettiin. Minä taidan olla jo niin vanha akka, etteivät päät enää käänny. Tai ehkä he ihmettelivät ikäeroamme, Kata vitsaili.

- Yritimme olla herättämättä pahennusta, mutta silti koimme aikamoista tuijotusta.

Katso pariskunnan lomakuvat oheisesta galleriasta! Saat kuvat suuremmiksi oikean yläreunan plussasta.

 

 

 

 

 

Gallery placeholder

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!