Jösses, Topi Sukari nauttii kesästä Kustavin luksusmökillään – kuvat!

Jösses, Topi Sukari nauttii kesästä Kustavin luksusmökillään – kuvat!

Viihdeuutiset | 04.08.2016 19:32

Liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 62, viettää ansaittua kesälomaa Kustavissa Laupusen kylässä olevalla mökillään. Niemenkärjessä sijaitsevalta huvilalta avautuvat häikäisevät näkymät, mikä saa Ideaparkin ja Maskun kalusteliikkeen luojana tunnetun Topin unohtamaan stressin.

– Nämä ovat huippumaisemat! Turun saaristo esittäytyy parhaimmillaan. Kyynel tulee silmään, kun katsoo yläterassilta avautuvaa näköalaa, Topi tunnustaa.

Mökki on ollut Topilla 1990-luvun alusta lähtien. Tänä kesänä Topi ei ole hirveästi ehtinyt mökkeilystä nauttimaan, sillä Brysseliin muuttanut huonekalukeisari on antanut mökkinsä vuokralle.

– Sovimme vuokralaisen kanssa, että saan olla mökillä kaksi viikkoa, hän sanoo.

 

Helppohoitoinen mökki

Pyöröhirsihuvila seisoo tukevasti kalliolla. Pihaa huvilalla on 0,6 hehtaaria. Päämökin pihapiirissä on lisäksi rantakota ja autokatos.

– Tämä on luonnonvarainen mökki. Pihaa ei tarvitse hoitaa, kun ei ole nurmikkoa – ainoastaan vuorenkilpeä ja kalliota, myhäilee Topi.

 

Katso kuvagalleria Topin mökkipuuhista! Näet suurennetun kuvan ja kuvatekstit mobiilissa klikkaamalla plussaa ja sen jälkeen kuvaa.

Gallery placeholder

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!