Viihdeuutiset

Johnny Depp myy 12 miljoonan vintage-kotinsa: katso huikeat kuvat!

07.10.2016 17:15

Näyttelijä-malli Amber Heardista eronnut leffatähti Johnny Depp myy rakastamiaan asuntoja ja kiinteistöjä. Jo aiemmin tänä vuonna Johnny laittoi toistamiseen myyntiin Ranskassa sijaitsevan linnansa. 

Nyt tähti myy 12 miljoonan euron hintaan citykotiaan Los Angelesissa. 

Rahapulasta tuskin on kyse, sillä suositun leffastaran omaisuuden arvo on yli 370 miljoonaa euroa. Erosovittelussa hän menetti tästä potista vain 6,5 miljoonaa euroa.

TAUSTAA: Johnny Depp ja Amber Heard: sopuratkaisu ja yhteinen lausunto!

 

Talossa on asukkaiden käytössä uima-allasterassi.

 

Johnny on elänyt persoonallisesti Los Angelesin keskustassa historiallisessa Eastern Columbia -rakennuksessa. Hän omistaa viisi vierekkäistä kattohuoneistoa. Kolme näistä hän on yhdistänyt teettämillään sisäänkäynneillä. Kaksi muuta huoneistoa on muutettu taideateljeeksi ja vierassviitiksi. Kaiken kaikkiaan Johnny omistaa art deco -talosta yli 1 000 neliötä.

Turkoosinvärinen Eastern Columbia -pilvenpiirtäjä on houkutteleva osoite. Se on silmäänpistävä maamerkki Los Angelesissa. Se tunnetaan erityisesti kellotornistaan. Johnnyn kodin jokainen huone on sisustettu omannäköisekseen, mutta punaisena lankana on tähden mieltymys vintageen, rock-henkisyyteen, räiskyviin väreihin ja taiteeseen. 

Katso oheinen kuvagalleria! Saat kuvat isommiksi painamalla yläkulmassa olevaa plussaa.
 
 
 

Gallery placeholder

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!