Skip to main content
Janna Hurmerinta jätti avioerohakemuksen!

Janna Hurmerinta jätti avioerohakemuksen!

Laulaja Janna Hurmerinta on jättänyt yksin avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

TAUSTAA: Jannan ja Junon liitto jäi lyhyeksi: lue tästä suhteen käänteet!

Vantaan käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että Janna jätti avioerohakemuksen 19. helmikuuta 2016.

 

Naimisiin elokuussa

Janna avioitui räppäri Junon kanssa Helsingissä viime elokuun lopussa. Häiden jatkobileitä juhlittiin ystävien ja sukulaisten kanssa Suomenlinnassa. Muusikkoparin häät olivat suorastaan mediatapahtuma, sillä paikalla oli lukuisia valokuvaajia.

Janna ja Juno seurustelivat ennen avioitumistaan vuoden päivät, mutta he ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Kyyhkyläiset muuttivat saman katon alle Vantaan Hiekkaharjuun hieman vajaa vuosi sitten, mutta nykyään Janna asuu paritalokodissaan yksin. Juno on asunut virallisesti Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa kämppiksensä kanssa jo lokakuun lopusta lähtien.

Pariskunta on tehnyt avioehdon vasta 26. marraskuuta 2015.

 

Junolla salarakas

Seiska paljasti helmikuun alussa, että Junolla on ollut avioliiton aikaan suhde Miss Helsinki –kauneuskilpailusta tutun Cheyenne Järvisen kanssa.

- Juno laittoi minulle jo alkusyksystä viestejä, mutta en reagoinut niihin mitenkään, koska tiesin hänen olevan naimisissa. En ole sellainen ihminen, joka pilaa toisen avioliiton. Joulukuussa Juno ilmoitti, että nyt on tulossa avioero ja he ovat muuttaneet Jannan kanssa erilleen, Cheyenne kertoi Seiskalle muutama viikko sitten.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!