fbq
Uutiset
19.11.2015 13:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Zlatan pelkää perheensä puolesta: jättääkö Pariisin?
Zlatan pelkää perheensä puolesta: jättääkö Pariisin?
Uutiset
19.11.2015 13:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ruotsalainen jalkapallojumala Zlatan Ibrahimovic vei maajoukkueensa ensi kesän EM-kisoihin, vaikka mieltä painoi huoli perheen hyvinvoinnista terrori-iskujen jälkimainingeissa kärvistelevässä Pariisissa.

Siviilissä pariisilaista PSG:tä edustava Zlatan kertoi lauantaina (14.11.) Tukholmassa pelatun Ruotsi-Tanska-ottelun jälkeen, että matsi oli henkisesti vaikea.

- Oli vaikea pitää keskittyminen 100-prosenttisesti ottelussa, Zlatan kertoi ottelun jälkeen Hänt-lehden mukaan.

Zlatan kävi maaottelutauolla pelaamassa Tanskaa vastaan lauantaina Tukholmassa ja tiistaina Kööpenhaminassa. Zlatanin kahdessa ottelussa laukomat kolme maalia veivät Ruotsin ensi kesän EM-kisoihin, jotka pelataan Ranskassa.

 

Terrori-isku huomioitiin Zlatanin Instagram-profiilissa, missä julkaistiin laajalle levinnyt Eiffel-tornin ja rauhanmerkin yhdistelmä ja teksti "rukoile Pariisin puolesta".

 

Pariisissa perjantaina (13.11.) tapahtuneet terrori-iskut ovat järkyttäneet koko kaupunkia ja monet PSG:n pelaajat ovat puhuneet avoimesti siitä, miten vaikeaa oli keskittyä samaan aikaan käynnissä olleella maaottelutauolla otteluihin ulkomailla perheen ja läheisten ollessa Pariisissa.

 

Zlatanilla ja hänen elämänkumppanillaan Helena Segerillä on kaksi poikaa: Maximilian, 9, ja Vincent, 7.

 

Tuore, tänä vuonna jo toinen terrori-isku Pariisissa saattaa Hänt-lehden mukaan vaikuttaa Zlatanin ensi vuoden suunnitelmiin. Zlatanin sopimus PSG:n kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Ibra kertoi jo aiemmin toivovansa, että hänen poikansa kasvaisivat Ruotsissa.

Nyt huhutaankin, että Pariisin muuttuessa yhä epävakaammaksi Zlatan toteuttaa haaveensa jo tämän kauden jälkeen.

On kuitenkin totta, että temperamenttisen Zlatanin ollessa kyseessä kukaan ei kuitenkaan osaa sanoa mitään varmaa. Esimerkiksi tiistain ottelun jälkeen Zlatan oli oma reipas itsensä ja niittasi hänen eläköitymisestään vitsailleet tanskalaisfanit, jotka olivat uumoilleet Ibran jättävän maajoukkueen, mikäli Ruotsi häviäisi ottelun.

- He väittivät, että tämä ottelu lähettäisi minut eläkkeelle. Minä lähetin heidän koko maansa eläkkeelle, Zlatan latasi.