Uutiset
Katso kuvat!

Ysäri oli jakkupukutätien kulta-aikaa! Näin julkkiskaunottaret pukeutuivat 90-luvulla – kuvat!

06.03.2019 16:01

Seiskan muotipoliisi arvioi suomalaisten julkkiskaunotarten 90-luvun tyylin.

Edusti yöpaidassa!

Linda Lampenius

Playboy-lehden sivuillakin 90-luvun lopulla sulojaan esitellyt Linda Lampenius totuttiin näkemään ensin viulunsa kanssa ja sitten ilman. Hän oli hottia kamaa siksikin, että uskalsi esiintyä sexyissä asuissa piiloutumatta olkatoppausten alle. Tämä hopeinen yöpaitaa muistuttava luomus oli tosin hieman liian pelkistetty.

Arvosana: 8-

Tästä on disko kaukana!

Eini

Suomen diskokuningattarena tunnetulla Einillä oli kolmikymppisenä hieman erikoisempi imago. Samoihin aikoihin hän kamppaili sekä ruuhkavuosien että velkataakan alla. Punainen toki pukee Einiä, mutta minihameen ja massiivisen jakun yhdistelmä on häkellyttävä höystettynä isoilla korviksilla ja kiharoilla.

Arvosana: 6

Pirteä afro pelasti!

Jaana Pelkonen

Nuorten radio- ja tv-ohjelmien juontajana 90-luvulla suosioon noussut Jaana Pelkonen on palkittu useaan kertaan muun muassa Linnan juhlien upeimpana pukeutujana. Tasan 20 vuotta sitten tuleva kansanedustaja suosi jakkumuotia. Onneksi takki oli violetti ja hiukset somasti afrolla.

Arvosana: 8+

Vanhensi 10 vuotta!

Laura Voutilainen

Kun 19-vuotias Laura Voutilainen vuonna 1994 nousi julkisuuteen, oli manageri stailannut hänet ikäistään kymmenen vuotta vanhemman näköiseksi. Sittemmin lukuisilla eri tyylilajeilla hurmannut Laura suosi 25 vuotta sitten liehuvahelmaisia jakkutakkeja olkatoppauksilla.

Arvosana: 7-

Silaus glitteriä kruunasi iltapuvun!

Katri Helena

Katri Helena oli eittämättä 90-luvullakin naislaulajien aatelia, joka myös hallitsi pukeutumisen. Kyllä Katrinkin kaapista bleiseri poikineen löytyi, mutta myös toinen toistaan ihanampia iltapukuja. Vuonna 1993 laulaja osallistui gaalaan sinisessä silkkipuvussa, jossa oli sopivasti kimalletta.

Arvosana: 10

Piiloutui ylisuureen takkiin!

Kaija Koo

Kolmekymppinen Kaija Koo saapui vuoden 1998 Emma-gaalaan ylisuuressa satiinitakissa, joka on hänen yllään myös samana vuonna ilmestyneen Operaatio jalokivimeri -levyn kannessa. Kaija näyttää joko hukkuvan tai pakenevan pahaa julkkismaailmaa takkinsa sisään. Vieläköhän tämä on tallessa Kaijan kaapissa?

Arvosana: 7

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!