Uutiset

YouTube-vitsi lähti käsistä! Chicagolainen Dennis kiertää maailmaa Donald Trumpina: ”Vanity Fair halusi minun poseeraavan alasti!”

28.07.2018 16:33

Seiska hämmensi Vladimir Putinin ja Donald Trumpin Helsingin tapaamista tuomalla Helsinkiin maailmankuulun vale-Trumpin, imitaattori Dennis Alanin.

Dennisin yhdennäköisyys Donald Trumpin kanssa oli aluksi vain perheen ja ystävien sisäpiirin vitsi. Dennis saattoi pukeutua Trumpiksi halloweeninä tai naamiaisissa kavereitaan hauskuuttaakseen.

Lue lisää: Näin imitaattori Dennis Alan loihtii itsestään Donald Trumpin hetkessä – kuvat ja video!

Dennis kuitenkin päätyi vitsistä ammattiuralle, kun se oikea Donald Trump ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi syksyllä 2016. Presidenttiehdokkuuden julkistamisen yhteydessä Donald laskeutui kuuluisan Trump Towerin liukuportaita alas vilkuttaen samalla ihmisille.

Dennis ja hänen ystävänsä kuvasivat samanlaisen videon, jossa Dennis laskeutuu kirjakaupan liukuportaita vale-Trumpiksi pukeutuneena.

– Videoon lisättiin äänitehosteena aplodeja ja hurraa-huutoja, ja se ladattiin YouTube-kanavalleni. Siitä alkoi yllättävä tapahtumaketju, Dennis muistelee Seiskalle.

Vale-Trump ilahdutti vierailemalla myös Seiskan toimituksessa.
Vale-Trump ilahdutti vierailemalla myös Seiskan toimituksessa.

Lue myös: Seiskan palkkaama vale-Trump nousi otsikoihin Suomessa ja maailmalla: "Kaaos Kauppatorilla!" - katso videot!

Sattumalta huippulehteen

Videon näki sattumalta kansainvälinen ammattivalokuvaaja, jolla oli yhteyksiä suosittuihin yhdysvaltaislehtiin. Valokuvaaja otti yhteyden Dennisiin, ja vale-Trump päätyi lopulta kuuluisaan Vanity Fair -lehteen.

– Vanity Fair halusi minun poseeraavan alasti vale-Trumpina samalla, kun he suihkuruskettivat minua. Ideana oli saada aito Trump näyttämään hölmöltä, Dennis naurahtaa.

Lue myös: Donald Trumpin kohuttu kaksoisolento ampaisi Jethro Rostedtin kanssa kaljalle - ”Tunnistin sinut heti Diilistä!” Katso hulvaton video!

Vanity Fair -jutun ilmestyttyä Dennisin puhelin alkoi soida toden teolla, ja työtilaisuuksia vale-Trumpina alkoi sadella.

– Suurin osa työkeikoistani on ihmisten hauskuuttamista hömelönä Trumpina esiintymällä, imitaattori kertoo.

Nykyään Dennis imitoi Trumpia päätyökseen, mutta ajan salliessa hän työskentelee myös entisessä ammatissaan muusikkona. Chicagolainen ei kokonaan halua lopettaa musisointiaan.

– En halua niin sanotusti polttaa siltoja, sillä mitä vain voi tapahtua, Dennis toteaa.

 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!