Uutiset

Yölintu-veljesten raju välirikko: Poliisi tutkii kunnianloukkausta – Simo Silmu levitti blogissaan hurjia valheita Matti-veljestään?

24.04.2018 08:24

Seiska uutisoi viime viikolla, että Yölintu-yhtyeen perustajaveljekset Simo, 40, ja Matti Silmu, 39, ovat ajautuneet oikeusriitaan. Veljekset eivät ole olleet missään tekemisissä Simon annettua veljelleen potkut yhtyeestä tammikuussa 2017.

Lue myös: Yölintu-veljesten perheriita yltyi raisuksi: Matti-veli haki Simo Silmulle lähestymiskieltoa!

Matti on toimittanut Simolle haasteen käräjille. Haasteesta käy ilmi, että Matti on hakenut Simolle ja tämän vaimolle Päiville lähestymis- ja yhteydenottokieltoa. Seiska tavoitti Matin, joka ei halunnut perheensä kärsimysten vuoksi kommentoida tapausta enempää. Hän kuitenkin myöntää häirinnän jatkuneen jo vuosia.

Lue myös: Matti Silmu hakee Simo Silmulle lähestymiskieltoa – välit tulehtuivat äärimmilleen: ”Simo lähettää häirintäviestejä aamuöisin!

Valheita blogitekstissä?

Matti korostaa, ettei hän olisi ryhtynyt toimenpiteisiin, ellei hänestä olisi levitetty valheita. Tässä vaiheessa hän ei halua tarkentaa, mistä tiedoista on kyse.
Simo ja Päivi ovat blogissaan syytelleet Mattia rajusti. He muun muassa väittivät, että Matti raahasi humalaisen Simon pankkiin takaamaan lainoja, jotka kaatuivat Simon maksettavaksi.

Lue myös: Yölintu-välirikon syynä Simo Silmun rahanahneus – Matti Silmu vahvistaa

Nyt sitten on edessä n. 200000€ kaikenmoisia rästejä, joita Matti ei ole hoitanut. Toki mun olisi pitänyt olla tietoinen asiasta, mutta kunto nyt oli, mitä oli. Tulee vaan mieleen, että oliskos tossa pikkusen taasen janteria käytetty hyväksi. Antaa mennä vaan, konkkaan se menee, juoppo, Simo väitti blogitekstissä.

Lue myös: Yölintu-yhtyeen hyytävä välirikko – Seiska tavoitti Simo Silmun: ”Haista p***e ja v***u!

Haasteesta käy ilmi myös, että Matti on tehnyt Simosta ja Päivistä rikosilmoituksen keväällä 2017.

Seiska tavoitti tapauksen tutkinnanjohtajan rikosylikonstaapeli Hannu Lappalaisen, joka vahvisti Oulun poliisin tutkivan, ovatko Simo ja Päivi syyllistyneet blogillaan kunnianloukkaukseen.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!