Uutiset

Yölinnun Matti Silmun firma konkurssiin: koti myynnissä!

17.06.2017 17:07

Seiska uutisoi toukokuussa Yölintu-yhtyeestä tunnettujen Matti, 38, ja Simo, 39, Silmun välirikosta. Simo antoi veljelleen Matille alkuvuodesta potkut yhtyeestä, jonka veljekset perustivat vuonna 1992.

MATTI SILMU KOMMENTOI SIMO SILMUN ANTAMIA POTKUJA YÖLINNUSTA: MINULTA RYÖSTETTIIN KOKO ELÄMÄ!

Yhtyeen toimintaa pyöritettiin Yölintu Oy:n kautta, mutta se teki konkurssin kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen toiminta siirrettiin alkuvuodesta 2015 Matin perustamalle M. Silmu Oy:lle. Tämäkin yritys ajautui nopeasti talousvaikeuksiin, ja se asetettiin konkurssiin helmikuussa 2016.

SUOSIKKIYHTYE YÖLINTU PAHOISSA VAIKEUKSISSA: KONKURSSI UHKAA!

Räystäät puuttuvat

Matti asuu perheineen tyylikkäässä omakotitalossa Nummelassa. Nyt perheen koti on mennyt myyntiin. Naapuruston mukaan talo on edelleen hieman keskeneräinen, vaikka myynti-ilmoituksen mukaan se on otettu käyttöön jo vuonna 2010.

Matti Silmun talo on myynnissä.

– Silmun perhe asui pitkään keskeneräisessä talossa. Seinissä oli pelkät tuulilevyt. Viime kesänä he alkoivat yhtäkkiä kovalla kiireellä jatkaa talon rakentamista. Edelleen talosta puuttuvat muun muassa räystäät, naapurustosta kerrotaan.

Myös naapurit pistivät merkille Matin potkut Yölinnusta.

– Yölinnun keikkabussia ei ole pihalla näkynyt enää pitkiin aikoihin, naapurit sanovat.

Allasosastokin kesken

Kiinteistövälitysyhtiö Kasslin LKV:n myynti-ilmoituksessa talon myyntihinnaksi kerrotaan 468 000 euroa. Yksikerroksisessa talossa on asuinpinta-alaa 150 neliötä. Lisäksi kiinteistö käsittää erillisen saunarakennuksen. Talossa on viisi makuuhuonetta. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että sauna- ja allasosasto on keskeneräinen.

Seiska tavoitti Matti Silmun, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan toimitus ja Kasslin LKV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!