Kuvituskuvaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta.

Yökylässä Maria Veitola: Matti Nykänen naimisissa kuudetta kertaa - kadun avioliittojani!

31.01.2017 11:55

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman toisessa jaksossa vieraillaan mäkikotka Matti Nykäsen, hänen vaimonsa Pian ja tämän pojan luona Joutsenossa.

Saunanlämmityspuuhissa Matti avautuu Marialle villeistä vuosistaan sekä aiemmista avioliitoistaan. Maria tunnustaakin ihmettelevänsä välillä, kuinka Matti on vielä tänä päivänä hengissä.

- Et ole ainoa, joka on ihmetellyt samaa. En ihan tiedä, mistä ne voimavarat ovat tulleet, sillä minä olen ollut todella loppu joskus. En ole jaksanut vastata puhelimeen tai kissaa sanoa. Se on ollut varmaan sellaista, että elimistö lyö stopin ja on pitänyt huilata ja sitten lähteä viemään eteenpäin asioita. Kyllähän me kaikki haaveillaan onnellisesta elämästä. Pelkään, että jollekkin sattuu jotain. Toivon ettei perheelle tai kenellekään, Matti kertoo rehellisesti.

Matti on tällä hetkellä naimisissa kuudetta kertaa. Matti ja Pia vihittiin kolme vuotta sitten kesällä.

- Kadun entisiä avioliittoja, kun on tullut tehtyä sellaista ja tällaista… Ne eivät ole olleet järkeviä. Eihän ylipäätään koskaan ole uutisoitu, että siinä suhteen toisessa osapuolessa voisi olla syytä ja vikaa. Kaikki on aina tullut minun piikkiini, se harmittaa omalla tavalla, Matti jatkaa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 21!

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!