Uutiset

Ympäri maailmaa musiikkia tekevä Robin tahtoo muuttaa muualle - fanit voivat silti huokaista helpotuksesta: "Kyllä, ihan Turussa pysytään!"

24.09.2019 15:02

Kuten viime viikolla ilmestynyt Seiska tuoreeltaan kertoi, turkulainen laulajahurmuri Robin yrittää päästä eroon 130-neliöisestä ullakkoasunnostaan. Näin siitäkin huolimatta, ettei Robin ole ehtinyt asua Jugendlinnan kattohuoneistossaan kuin vasta parisen vuotta.

Uuden kodin metsästys johtuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä, ettei vanha ullakkoasunto enää täyttänyt kaikkia poptähden tarpeita.

– Tässä on sellainen tarvekysymys... Tarvitsen erillisen studiohuoneen, Robin paljasti Seiskalle.

Lue myös: Hinta lähes 400 000€! Ullakkoasuntonsa myyntiin pistänyt Robin paljastaa: Tarvitsen kotistudion!

Ympäri maailmaa

Aikoinaan vain 13-vuotiaana Frontisde Ollie -hitillään läpi lyönyt Robin on saavuttanut Suomessa lähes kaiken mahdollisen, mitä poppari voi saavuttaa. Nykyään hän viipottaa studiosessioiden perässä ympäri maailmaa.

– Los Angeles, Berliini, Tukholma… Sellaisissa paikoissa on tehty musaa, hän kertoo.

Lue myös: Tilillä yli puoli miljoonaa! Laulaja Robin ”kylpee” rahassa – hurjat arvopaperiomistukset!

Myös laulukieli on vaihtunut englanniksi. Turkulaisen tähtäimessä onkin kansainvälinen ura, mutta nyt fanit voivat huokaista helpotuksesta: hän ei ole hylkäämässä kotimaataan. Tuleva kotiosoite löytyy sekin kuulemma varmuudella vanhasta pääkaupungista.

– Kyllä! Ihan Turussa pysytään, Robin vakuuttelee Seiskalle.

– En laula tällä hetkellä lainkaan suomeksi, koska keskityn 110-prosenttisesti tähän uuteen projektiini, maailmanvalloitukseen ryhtynyt Robin selventää.
– En laula tällä hetkellä lainkaan suomeksi, koska keskityn 110-prosenttisesti tähän uuteen projektiini, maailmanvalloitukseen ryhtynyt Robin selventää.

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!