Uutiset

Yllättävä yhteinen tuttu! Näin Samuli Edelmann ja oululaiskaunotar löysivät toisensa: "En yllättyisi ollenkaan, jos..."

01.06.2020 15:04

Yksi Suomen rakastetuimmista tunteiden tulkeista, laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 51, on löytänyt rinnalleen rakkauden. Seiskan tietojen mukaan Samuli on heilastellut jo ainakin vuoden päivät itseään 16 vuotta nuoremman, Oulussa asuvan kaunottaren kanssa.

Toimituksemme sai kyyhkyläisistä vihiä jo viime kesänä, mutta nyt syventyneelle suhteelle on saatu vahvistus. Seiskan paparazzi bongasi Samulin toissa perjantaina poistumasta rakkaansa Oulun-asunnolta.

Pendelöintiä

Vaikka Samuli ja hänen mielitiettynsä viettävät runsaasti aikaa Pohjois-Pohjanmaalla, lempi lienee leimahtanut pääkaupungin sykkeessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Naisen sukulaisia asuu Helsingissä, ja eräs heistä on Samulin hyvä tuttu. En yllättyisi ollenkaan, jos he olisivat tutustuneet juuri sukulaisen kautta, asioista hyvin perillä oleva taho vihjaisee Seiskalle.

– Samuli ja kaunotar pyörivät aluksi samoissa piireissä. Vuosi sitten kesän kynnyksellä he alkoivat viihtyä yhä enemmän kahdestaan. Helsingin ja Oulun lisäksi kaksikko on varmuudella nähty myös Savukoskella sekä muuallakin ympäri itäistä Lappia, Seiskalle selvitetään.

Samuli nousi autoonsa rakkaansa kodin lähikadulla...
RÄPS! Oulu 22.5. klo 14:32. Samuli nousi autoonsa rakkaansa kodin lähikadulla...

 

...Ja lähti sitten ajelemaan kohti etelää.
...Ja lähti sitten ajelemaan kohti etelää.

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!