Uutiset

Yllättävä uravaihdos: Miss Helsingistä tuli radiojuontaja Kuopiossa - koulutus maksoi lähes 4 000 euroa!

23.01.2018 18:13

Miss Helsingiksi vuonna 2016 kruunattu kuopiolaislähtöinen Hannaleena Laaksamo on karistanut missipölyt taakseen, ja nykyään häntä on mahdollista kuulla Nelonen Median omistamalla HitMix -radiokanavalla Kuopiossa. 

Lue myös: MISS HELSINKI HANNALEENA LAAKSAMO KÄRSI PITKÄÄN RUUMINRAKENTEESTAAN: LUULIN OLEVANI LIHAVA!

Hannaleena kruunattiin voittajaksi Miss Helsinki -kisassa, kun silloinen voittaja Jessica Ruokola joutui luovuttamaan kruununsa traagisen väkivaltatapauksen vuoksi.

Hannaleena osallistui vuonna 2017 Fitnessmalli-kisaan, josta hän vetäytyi elokuussa kiireidensä takia. Hannaleena ilmoitti asiasta hänen Instagram-tilillään. Ex-missi on tanssinut myös Jokerit Dance Teamissa. Ryhmä tanssii Jokereiden kotipeleissä Hartwall Arenassa. 

Lue lisää: MARTINA AITOLEHTI MISS HELSINGISTÄ: VÄKIVALTAISEEN SUHTEESEEN JÄÄNYT JESSICA EI VOI OLLA ROOLIMALLI!

Lue myös: MISS HELSINKI POHTII: MISTÄ LÄHTIEN ON OLLUT OK, ETTÄ SOME-TILIT NÄYTTÄVÄT PORNOSIVUSTOLTA?

Hannaleena aloitti syksyllä opinnot Helsingissä sijaitsevassa Laajasalon opistossa, missä voi opiskella niin radio- kuin urheilutoimittajaksikin. Maksulliseen koulutukseen kuuluu opetuksen lisäksi harjoittelu, jota ex-missi käy parhaillaan Kuopiossa.

Koulun verkkosivuston mukaan radiotoimittajalinja maksaa opiskelijalle 3610 euroa kokonaisuudessaan. Hannaleena on julkaissut tiuhaan kuvia hänen Instagram-tilillään koulunkäynnistä ja tämänhetkisestä harjoittelustaan. 

- Ihan naurettavan, herskyvän, pirskahtelevan onnellinen ja innostunut! Vedin just äsken mun ensimmäisen neljän tunnin HitMix Kuopion virallisen iltapäiväshownHannaleena kirjoitti uusimman kuvansa yhteyteen. 

Juontamisen lisäksi ex-missi on päässyt maistelemaan ötököitä. 

Nykyinen Radio Novan juontaja ja ex-Hunks-tanssija Esko Eerikäinen on niin ikään opiskellut Laajasalon opistossa vuonna 2014. Esko juontaa nykyisin kanavalla iltaa juontajaparinsa Oku Luukkaisen kanssa. 

Lue myös: RADIO NOVAN JUONTAJAKAKSIKKO OKU LUUKKAINEN JA ESKO EERIKÄINEN SUPPAILIVAT, TÖRMÄILIVÄT JA SUHISIVAT KAISLIKOSSA – HAUSKAT KUVAT!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!