Jethro Rostedt myöntää ylinopeuden.

”Yksi välähdys vielä, niin…!” Ökyauton ostanut Jethro Rostedt myöntää liikenneholtittomuuden: ”Niitä perkeleen tolppia on joka paikassa!”

14.10.2019 08:26

Seiska kertoi viime viikolla kiinteistöveijari Jethro Rostedtin vaihtaneen Ferrarinsa Porsche Panameraan.

Vaatimattomana miehenä Jeti huomauttaa kuin ohimennen, ettei kyseessä ole suinkaan hänen ensimmäinen Porschensa. Eikä välttämättä viimeinen.

– Se täytyy sanoa, että vaikka Ferraria kutsutaan automaailman kuninkaaksi, niin tässä ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa. Ja sanon tämän Porschen eduksi, Jeti alleviivaa.

– Ferrari on ärhäkkä katupeli, jolla pääsee nopeasti paikasta A paikkaan B. Tämä Porscheni kulkee itse asiassa ihan yhtä lujaa mutta soveltuu huomattavasti paremmin pitkiin ajomatkoihin.

Lue myös: Maranellon ori lihoiksi! Jethro Rostedt kävi autokaupoilla – ”Keskisen Vesan Ferrari taitaa olla ainoa, jonka arvo nousee 40 pinnaa joka vuosi!”

100 000 kilometriä vuodessa

Pitkiin ajomatkoihin lukeutuu muun muassa Turku–Helsinki-väli, jota Jeti kertoo sahaavansa monta kertaa viikossa.

– Nyt on torstai, eikä tämä ole kuin vasta neljäs kertani tällä viikolla, kun olen täällä Helsingissä, kiinteistömoguli murjaisee.

– Eli juu, aika paljon tulee suhattua. Minulle kertyy vuodessa muutenkin tosi paljon ajoa, sellaiset 100 000 kilometriä.

Saksalaiseen menopeliin satsannut Jeti ei ikävöi vanhaa Ferrariaan.
Saksalaiseen menopeliin satsannut Jeti ei ikävöi vanhaa Ferrariaan.

 

Lue myös: Jethro Rostedt paljastaa: Näin 250 000 euron öky-Porsche rahoitettiin!

Kortti lähes kuivumassa

Mitä enemmän ajokilometrejä kertyy, sitä useammin tolppa kuulemma välähtää.

– Kaikkihan ovat omasta mielestään maailman parhaita kuskeja. Minun täytyy kuitenkin tunnustaa, että olen ollut hieman holtiton. Yksi välähdys vielä, niin voin käydä luovuttamassa korttini Turun Eerikinkadun poliisilaitokselle, Jeti huokaa.

– Niitä perkeleen tolppia on joka paikassa, eikä sille voi mitään. Mutta jos kolarointihistoriaani katsotaan, niin en ole ikinä ollut syyllisenä kolarissa. Kai se kertoo siitä, että olen kohtuullisen hyvä kuski.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!