Uutiset

Yhteismatka Viroon! Somekuvat paljastivat Jari Sillanpään ja seksihierojan ystävyyden!

09.03.2020 07:18

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle, 54, luettiin toissa viikolla Helsingin käräjäoikeudessa syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syyttäjä vaatii 8–9 kuukauden ehdollista vankeustuomiota. Sillanpää kiistää syytteet.

Oikeudessa paljastui, että Sillanpää kutsui kotiinsa hierojan elokuussa 2017. Hierojan mukana asuntoon tuli 12-vuotias lapsi. Sillanpää ja hieroja menivät harrastamaan seksiä laulajan toimistoon, mutta jossain vaiheessa lapsi tuli paikalle ja otti tilanteesta kuvan.

Tapahtuman selvittämistä on hankaloittanut, että seksihieroja on kuollut. Hän tukehtui Virossa vuonna 2018.

Lue myös: Jari Sillanpään kohutulla seksihierojalla karu kohtalo: tukehtui hodariin!

Matkusti Siltsun kanssa

Sillanpää on kertonut, ettei tuntenut hierojaa, ennen kuin tämä tuli laulajan asunnolle. Sosiaalisesta mediasta hierojan valokuvista löytyy otoksia, jotka kielisivät Sillanpään ja hierojan ystävystyneen ensitapaamisen jälkeen.

Lue myös: Huumetuomio ja syyte raiskauksesta! Jari Sillanpään kuolleen seksihierojan järkyttävä tausta paljastui!

Tekopäivän jälkeen kaksikko lähti yhteismatkalle Viroon. Valokuvassa Sillanpää ja mies nauttivat aterioita aurinkoisella terassilla. Muutaman päivän päästä otetussa toisessa kuvassa miehet tutustuvat nähtävyyksiin.

Lue myös: Asunto virtsan ja ulosteiden peitossa! Jari Sillanpään seksihierojan kotoa löytyi eläimiä järkyttävissä oloissa!

Tapahtumien aikoihin Sillanpäällä oli myös muita kyseenalaisia ystäviä, kuten Timo Rautiomäki, joka paljastui laulajan huumehovihankkijaksi. Pitkän vankeustuomion saanut Rautiomäki on pian taas oikeudessa, sillä häntä syytetään karmaisevista seksuaalirikoksista. Rautiomäen lapsipornorinkiä syytetään suomalaispoikien huumaamisesta metamfetamiinilla ja raiskausten videoimisista.

Tapahtumien aikoihin Sillanpää oli pahassa metamfetamiinikoukussa, mikä on varmasti vaikuttanut hänen kaveripiirinsä muodostumiseen.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!