Arman Alizad

Yhdysvaltalainen rap-artisti Nas jakoi kuvan Arman Alizadista! Televisiotähden yllättävä menneisyys: Esiintyi Provinssirockissa!

07.06.2019 07:45

Televisiotähti Arman Alizadilla, 48, oli varmasti aikamoinen yllätys, kun hän löysi oman lapsuuskuvansa yhdysvaltaisen rap-artistin Nasin Instagram feedistä. 

Lue myös: Tv-tähti Arman Alizad suunnattomissa vaikeuksissa Vantaalla, arkinen asia aiheutti päänvaivaa – kuvat!

Nasin, oikealta nimeltään Nasir Bin Olu Dara Jonesin kuvasta selviää, että se on vuodelta 1988. Tuolloin Arman on ollut 17-vuotias. 

Kuvaan on tägätty myös suomalainen pitkänlinjan artisti Paleface. Kuvatunnisteina kuvassa on muun muassa Helsinki old school, sekä Lepakko

- Selvä. Se hetki, kun Nas julkaisee kuvani Instagramissa. En voi uskoa, että näin voisi koskaan käydä. Mikä kunnia, olet kuningas, Arman kirjoittaa Nasin kuvaan englanniksi.

Suomalaiset seuraajat ovat kommentoineet kuvaa vitsikkäästi.

- Torille?, seuraaja kirjoittaa. 

- Löikö mörkö sisään, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Arman on jakanut saman kuvan omalle Instagram-seinälleen. 

- Ihan vaan sellasta, et Nas jako just mun kuvan sen instassa tägäten myös mut. Elämä on pelattu Hardilla läpi. Tsiisus, en voi uskoa tätä todeks, Arman kirjoittaa. 

Voit katsoa päivityksen täältä

Suomiräpin pioneeri

Vantaan Sanomien vuonna 2015 kirjoitetun artikkelin mukaan Arman on suomiräpin pioneereja. Hän esiintyi 80-luvun lopussa taiteilijanimellä Eazy-A yhtyeessä nimeltä Definite Four, Paleface kertoi tuolloin lehdelle. 

Klangi-sivuston mukaan kyseinen yhtye esiintyi ensimmäisen kerran Provinssirockissa vuonna 1988. 

Nas oli esiintymässä eilen torstaina (6.6.) Helsingin Sideways-festivaaleilla. 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!