Katja ja Janette Kätkä

Yhdessä Kake Randelinin keikalle! Musiikkimaku yhdistää Katja Kätkää ja Janette-tytärtä – ”Julkisuus tuntuu pelottavalta!”

Uutiset | 26.07.2020 16:11

CatCat-duon Katja Kätkällä, 48, ja hänen tyttärellään Janette Kätkällä, 18, on aina ollut läheiset välit.

Vaikka äidillä ja tyttärellä on 30 vuoden ikäero, on heidän musiikkimakunsa samanlainen. Musiikkia ja laulamista pienestä asti harrastanut Janette on kuluneen vuoden aikana viehättynyt erityisesti vanhoista suomalaisista kappaleista.

– Parasta musiikkia on kasari ja ysäri. Kuuntelen myös Olavi Virtaa ja Topi Sorsakoskea, Janette yllättää.

Äiti ja tytär ovat luonteiltaan täysin päinvastaiset. – Minulla vipattaa bilejalka vieläkin, mutta Janette on 18 täytettyään käynyt terassilla vain kerran, Katja nauraa.
Katja toivoo, että voisi viedä Janeten kesällä Kake Randelinin keikalle. – Mehän aloitimme Virpin kanssa Kaken taustalaulajina ja -tanssijoina.

Lue myös: Uima-asukuvat Seiskassa! Tässä on laulaja Katja Kätkän 18-vuotias tytär Janette: Villille äidille tullut vähän järkeä!

Tytär on seurannut äitinsä uran alkutaivalta vanhoilta videokaseteilta. Nuoresta naisesta tuntuu hämmentävältä ajatella, että oma äiti on noussut julkisuuteen lähes saman ikäisenä kuin hän itse on nyt.

– Julkisuus tuntuu vähän pelottavalta. Musiikki on minulle vain rakas harrastus. Haluan työkseni tehdä jotain muuta. Lukion jälkeen aion mennä armeijaan ja sen jälkeen hakea opiskelemaan tietotekniikkaa, Janette paljastaa.

Lue myös: Farmi-kuvaukset avasivat Katja Kätkän silmät: Elämässä pitää olla muutakin kuin työnteko!

– Mielestäni tuo on järkevästi ajateltu. Janette voisi pärjätäkin jossain television laulukilpailuissa, mutta hän ei halua osallistua niihin. Olen huomannut saman monissa oppilaissani, jostain syystä kykykilpailut eivät heitä kiinnosta, Katja pohtii.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!