hussein al-taee

YLE: Törkykirjoituksia laukonut Hussein al-Taee selvisi rangaistuksetta - eduskuntaryhmä: "Joskus armo toimii rangaistusta tehokkaammin"

16.08.2019 09:09

SDP:n eduskuntaryhmä kuuli tänään perjantaina (16.8.) otsikoihin noussutta kansanedustaja Hussein al-Taeenia

Keväällä Husseinin vanhat Facebook-kirjoitukset nousivat julkisuuteen niiden rasistisen sanoman vuoksi. Kirjoitukset nosti esille helsinkiläinen kansalaisaktivisti Anter Yasa, kun hän julkaisi niistä kuvakaappauksia blogissaan. 

TAUSTAA: Kansanedustaja Hussein al-Taeen törkykirjoitukset paljastanut ex-puoluetoveri saa tappouhkauksia: ”Kurkunleikkauseleitä kadulla!”

Tuolloin SDP:n puoluejohto sai kuulla mieheltä itseltään niin sanotusti muunneltua totuutta vanhoista kirjoituksista, ja tilanne muuttui kansanedustajan kannalta yhä vaikeammaksi.

Sitten seurasi sairauslomailmoitus. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kertoi toukouussa julkisuuteen, että sairausloma liittyy nimenomaan kirjoituksiin ja niistä syntyneeseen kohuun.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama Bah,Panu Hörkkö
Kuvat: seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!