Wallu Valpio ja Leena Spencer

Wallu Valpion suomalainen Turkin-naapuri Leena: ”Wallu on asuinyhteisön yhteen kokoava voima!”

22.04.2019 13:01

Seiskan pääsiäisnumerossa Selviytyjät Suomi -tähti Wallu Valpio esittelee Turkin Avsallarissa sijaitsevaa kakkoskotiaan ja kertoo avoimesti elämästään.

Wallulla on Emerald Parkin lomakompleksissa 30-neliöinen asunto, jossa hän vierailee useita kertoja vuodessa päästäkseen lataamaan akkujaan.

Katso: Vau, mikä lomaparatiisi! Tällainen on Wallu Valpion asunto Turkissa: asunnon yhteydessä leffateatteri, uima-altaita, saunoja, hierontahuoneita ja pelihuone – kuvat ja video!

Avsallarissa on oma tiivis, noin 140 hengen suomalaisyhteisönsä. Kaikki heistä ovat hankkineet asunnon jostakin Avsallarin lukuisista lomakomplekseista, joissa asuu runsaasti myös muun muassa saksalaisia, pohjoismaalaisia ja venäläisiä auringonetsijöitä.

240 loma-asunnon Emerald Parkissa yksi Wallu Valpion naapureista on Oripäästä, Satakunnasta kotoisin oleva Leena Spencer. Hän osti edesmenneen miehensä kanssa Avsallarista ensimmäisen lomahuoneiston vuonna 2011 ja kolme vuotta myöhemmin he hankkivat uuden asunnon Emerald Parkista.

Lue myös: Wallu Valpio avoimena – tutustui biologiseen isäänsä vasta aikuisena lehtijutun kautta: ”Kun isä näki minut kotiovellaan, hän alkoi kiroilla ja löi oven kiinni!”

- Etenkin keväisin ja syksyisin täällä on runsaammin suomalaisia. Kokoonnumme suomalaisporukalla säännöllisesti joka keskiviikko markkinoiden jälkeen ja autamme toisiamme eri asioissa, Leena kertoo.

Leena Spencer tutustui Wallu Valpioon viitisen vuotta sitten. - Wallu on mainio seuramies, Leena sanoo.
Leena Spencer tutustui Wallu Valpioon viitisen vuotta sitten. - Wallu on mainio seuramies, Leena sanoo.

Wallusta on tullut viime vuosina Leenalle läheinen ystävä.

- Wallu on erityisesti Emerald Parkin asuinyhteisön yhteen kokoava voima. Hän on hirveän kiinnostunut ihmisistä rippumatta siitä, minkä ikäinen tai näköinen kukin on. Hänen seurassaan on helppo olla.

- Luulin aluksi Wallun olevan paha poika, kun sellainen kuva oli median kautta välittynyt. Mutta kun tutustuimme, hän on hyvin ystävällinen ja huomioonottavainen ihminen. Mainio seuramies, joka ei jätä ketään ulkopuolelle, Leena kertoo.

Lue myös: ”Olen käynyt naisten suhteen kaikki skenet läpi” - Wallu Valpiolta avoin tilitys rakkauselämästään: ”En tiedä, miten voisin löytää itselleni sopivan ihmisen!” 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Mustafa Alkac & Mika Seppänen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!