Skip to main content
Jasmin Mäntylä poseeraa Seiskalle.

Vuotavatko julkkikset itsestään juoruja lehdille? Jasmin Mäntylä vastaa rehellisesti! 

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on tunnettu malli- ja missiuransa lisäksi myös suorasukaisena bloggarina. Jasminin tuoreimman blogipostauksen otsikko on Miksi kaikki täytyy ilmoittaa lehdille?

- Tuota ihmiset tuntuvat aina ihmettelevän minun, samoin kuin muidenkin julkisuudesta tuttujen henkilöiden kohdalla. Olen puhunut asiasta useaan kertaan hyvän ystäväni kanssa ja me taas ihmettelemme sitä, miten jotkut eivät tajua suoraan kirjoitettua tekstiä, Jasmin aloittaa. 

Itsetietoinen Jasmin oikaisee myös mielikuvia, joiden mukaan julkisuuden henkilöt niin sanotusti vuotaisivat medialle tietoja elämästään päästäkseen otsikoihin. 

- Palaan yhä siihen, että ihmiset olettavat julkkisten ilmoittavan kaikesta suoraan toimittajille/lehdistölle. Ei asia mene niin, ei todellakaan. Sen takia blogeista tai some-kanavilta lainatuissa jutuissa on aina myös mainittu se, mistä juttu on otettu. Niissä on aina mukana linkki siihen, mistä se on lainattu. Silloin, kun juttu tehdään oikeana haastatteluna, siellä ei ole mukana linkkejä, eikä siellä mainosteta haastateltavan some-tilejä.

Julkaisussaan Jasmin pohtii myös sitä, miten lukijat eivät ymmärrä yhteistyössä tehtyjen haastatteluiden ja ”lainattujen” juttujen eroa. 

- Toki isommat haastattelut tehdään yhteistyössä toimittajan kanssa, joko kasvotusten tai puhelimen välityksellä, mutta pienemmät jutut ja varsinkin netissä julkaistavat uutisoinnit pohjaavat monesti postauksiin, joita julkaisemme omilla some-kanavillamme. Suurin osa minusta kertovista nettijutuista on lainattu blogistani, Instagram-tililtäni tai Facebook-sivultani.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!